Samsung Galaxy & Note 討論區 ( 45 )

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
有,跟到足,落完膠水上下各照15秒
之後拎部電話出黎,撳實指紋sensor個位一分鐘
再上下各照一分鐘
等我遲d痴再噤大力d
S10個LDAC預設唔係開最高音質
每次連藍牙耳筒都要手動入開發者模式開最高音質
有無人試下打電話果陣,電視%上面會有粒光點跳下跳下,好似壞mon咁
咪講左十世係感光元件黎
sorry
求教學
有想問有冇得改個內置dac
原來samsung trade up果+300
只要check到有問題 實價同報價有出入
你個+300都唔會applied
咁就真係on9啦 原來係無問題先俾多300
有問題就唔會俾
你係唔係有自動重新開機
咩加300?即係報1000,如果部機冇問題佢俾夠1300?
只要你入佐S10既IMEI就+300
我之前S7報1000+300 實價得500
我以為我個home鍵花佐都當損壞 所以先扣多300
即係1000(機價)+300(s10 promotion)=$1300(報價)
實價: 1300-500(爆mon)-300(以為home鍵花當損壞)=total $500
岩先上佢網睇番檢測結果 發現佢唔係當我home鍵有爛
而係佢冇applied我個+300既promotion

即係只要實價同報價有出入佢就唔會俾果300 promotion你
即係咁囉
多謝巴打報告,呢張好似都幾岩我呢D手殘既人貼
貼完手工貼
有冇爸打裸跑?
好搵笨,我部s8仲好新淨
唔知會唔會屈我扣錢
到時你唔滿意個價可以叫佢俾番部機你既
火鳥粉紅
假架呢個係d人自己整既concept video黎,冇乜可能
me,好正係誤觸比較煩

買左個back skin送緊黎

大家又可以去Galaxy studio
幫galaxy buds買左個套

amazon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞