Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我跌爛左電話, 換左部新
真係無晒事, 好少會跳同斷

之前成日有干擾

請問你用緊邊部iPhone ?
如果想唔花就要將佢放喺空中黎叉電
我跌爛左電話, 換左部新
真係無晒事, 好少會跳同斷

之前成日有干擾

請問你用緊邊部iPhone ?

iphone6 plus 跌爛左蘋果換返iphone6 plus
用耐左可能硬件接收差左

擺喺個mousepad 上面啦

又唔係貴,最多玩兩年貨仔,花咪花囉
琴日試完AirPods 同beatsX 即刻訂左AirPods
不過有排等 寫四月尾先有
有排等

邊到有得試?
琴日試完AirPods 同beatsX 即刻訂左AirPods
有排等

邊到有得試?

tst apple store有得試beatsX,我試過d聲真係差到仆街

2百蚊sony有線入耳式耳機都靚聲過佢
有排等

邊到有得試?

tst apple store有得試beatsX,我試過d聲真係差到仆街

2百蚊sony有線入耳式耳機都靚聲過佢

咁誇 一陣去試下先唔該巴打
18/3 幾時ship

等到花兒也謝了
18/3 幾時ship

等到花兒也謝了

15/3 幾時ship

等到花兒也謝了
係肥花1300收左對 開心使用中

已經淘個套包實哂

賺$12?
18/3 幾時ship

等到花兒也謝了

15/3 幾時ship

等到花兒也謝了

依家先3頭應該快轉狀態 你應該

我4月 已經謝左 不過我唔急

屌你咩

搞到我都想入添
27/3
6/4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞