Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
現貨機會會員價$999
http://m.eprice.com.hk/nb/talk/1084/25169/1

好似話要入會+買滿$5,000先有,仲要得30對

會員優惠 (點做會員?90 日內買滿 $5000 就可以申請會員)
15/2 已收到貨
15/2 已收到貨

巴打幾嘅訂?

因為聽講24-25/Dec同26-28/Dec 落單又係另一批
15/2 已收到貨

巴打幾嘅訂?

因為聽講24-25/Dec同26-28/Dec 落單又係另一批

24/2 訂
[quote]15/2 已收到貨

巴打幾嘅訂?

24/12訂
15/2 已收到貨

巴打幾嘅訂?

我26落單
處理左兩日
我諗係連埋後幾日果堆一次過
Estimate 13號派..唔知有冇機聽日收到貨
Estimate 13號派..唔知有冇機聽日收到貨

收到SMS,希望聽日收到
[quote]15/2 已收到貨

巴打幾嘅訂?

24/12訂

我12月28訂,都係2月15
剛剛4點轉已出貨
有冇人同我一樣
唔食炒價 又唔上網訂,死等Walk-in?
有冇人同我一樣

有冇人同我一樣

18/2 PFS
有冇人同我一樣

你等多3個月啦
15/2
琴日係上海出貨,件野琴日五點係上海走左,到而家都未更新
15/2
琴日係上海出貨,件野琴日五點係上海走左,到而家都未更新

Same
有冇精神賠償
18/2 PFS

18/2仲係being processed
17/2 pfs
應該星期一會到?
多唔多estimate 11Feb嘅巴打已經收左貨啊?
有冇人同我一樣

等得黎都出左2
17/2 pfs
應該星期一會到?

星期六星期日黎啦好嘛
18/2 準備出貨中

巴打係唔係3/1訂㗎?
17/2 pfs
應該星期一會到?

星期六星期日黎啦好嘛

係咪通常都早到 我本身16號 剛出貨話13號
咁實際係咪會再早?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞