Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

有冇人用過依個?

買個盒保護個盒咁撚痴線

買個套防塵姐下話
呢個盒仔真係好癡塵 放係枱一陣已經癡左勁多
shipped
eta 17/2
shipped
eta 17/2

17?
唔係出到廿幾咩?
原先24/02ship,今日check已經扣咗數,準備出貨中
taobao入咗個呢d套算

有冇人用過依個?

買個盒保護個盒咁撚痴線

買個套防塵姐下話
呢個盒仔真係好癡塵 放係枱一陣已經癡左勁多

用左日 花哂啦
如果想pc都用到
係咪買個藍芽長插住係電腦就得
3號收貨叉滿電,4號開始用,返放工搭車聽,約3個鐘一日,聽完就放返入叉電盒,今日先完全搾乾個叉電盒,耳筒仲有91%,咁嘅續航時間,我滿足鳥

利申:之前用過sudio vasa bla,B&O H5,airpods係我第一隻true wireless

巴打,你會鍾意用H5定Airpods多D?
3號收貨叉滿電,4號開始用,返放工搭車聽,約3個鐘一日,聽完就放返入叉電盒,今日先完全搾乾個叉電盒,耳筒仲有91%,咁嘅續航時間,我滿足鳥

利申:之前用過sudio vasa bla,B&O H5,airpods係我第一隻true wireless

聲同隔音當然係h5,尤其用埋tx200加持後簡直一流,唯一缺點係充電太煩,續航時間又唔長,5個鐘左右,電量剩番一定水平嘅時候仲會限制得番一半音量。再加上本人油耳,h5唔算好輕而會令到耳筒經常鬆脱。

結論係我好鍾意h5,但我耳仔特質令我用唔到佢而要將佢放番低
原先16/2到早左五日而家用緊,感覺良好
有成行大商場有d位會斷斷地,其他正常
有冇人都係咁

行apm斷得好嚴重,其他都ok

點搞
有無方法reset 左個update 佢架
好斷呀
shipped
eta 17/2

17?
唔係出到廿幾咩?

本身24/2
13/2 pfs
14/2 shipped
17/2 eta

聲同隔音當然係h5,尤其用埋tx200加持後簡直一流,唯一缺點係充電太煩,續航時間又唔長,5個鐘左右,電量剩番一定水平嘅時候仲會限制得番一半音量。再加上本人油耳,h5唔算好輕而會令到耳筒經常鬆脱。

多謝巴打!本身有H5同H8,訂咗Airpods,三月先送貨,諗緊值唔值keep多對。
shipped
eta 17/2

17?
唔係出到廿幾咩?

本身24/2
13/2 pfs
14/2 shipped
17/2 eta

早一個星期到 , enjoy
用左一日,續航力唔洗講,無得頂,一唔用就叉返爆,超方便
跳線問題未遇到,就算係旺角都未有問題
iPhone 同macbook轉換都冇問題smooth
音質預左同EarPods差唔多,講電話好清
唯一唔同左就係出街多左人望住你,要d時間俾街上既人適應下 暫時街上未見過有人用(可能我平時都少留意路人)

多謝巴打!本身有H5同H8,訂咗Airpods,三月先送貨,諗緊值唔值keep多對。

H8我都有,又係正嘅,不過我戴得耐天靈蓋會痛,所以又放低咗
我都係用左一日,係街度久唔久會自己停歌,但係無中斷連線到,有時會直程斷埋,唔知係唔係有人想連線
音質比想像中好 傾電話/FaceTime 嗰啲無乜delay
唯一外觀真係要適應下 比同事話戴耳環
我都係用左一日,係街度久唔久會自己停歌,但係無中斷連線到,有時會直程斷埋,唔知係唔係有人想連線
音質比想像中好 傾電話/FaceTime 嗰啲無乜delay
唯一外觀真係要適應下 比同事話戴耳環

去人多地方, 某幾個位係一定會跳 or 斷
點搞 以前啲low tech 藍芽機都無咁嚴重
係apple shop 出面, 但無人排隊, 過唔過去好

行過咪問下囉
係apple shop 出面, 但無人排隊, 過唔過去好

冇貨 岩岩公布左
仲考慮緊訂唔訂好
如果想pc都用到
係咪買個藍芽長插住係電腦就得

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞