Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
終於都pfs
原定3月8號送貨,而家已經PFS,想取消都唔得。

on9 吹水搵第樣啦😂$200 隻都取消? 我每隻+100同你收啦
3月9 嘅仲未有消息
原定3月8號送貨,而家已經PFS,想取消都唔得。

on9 吹水搵第樣啦😂$200 隻都取消? 我每隻+100同你收啦

最克制同含蓄嘅回應:我哋價值觀唔同
3月9 嘅仲未有消息

我3月9 pfs wor
3月9 嘅仲未有消息

啱啱見到, 終於PFS
3月9 嘅仲未有消息

啱啱見到, 終於PFS

唔知星期六收唔收到呢
岩order
4月19

早你一日

我對airpods新開盒,
無論充電盒定兩隻耳機啲接口位都好污糟,
有哂黑色嘢夾係入面點抹都抹唔走
啱先打咗上apple,佢就話換過比我,
不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

係咪一mass production就咁樣⋯
耳機壞左 而家買要等6個星期
有無巴打有Airpods現貨(最好有單)
原價+200

有現貨
AOS貨無單
$1550
原價+200

有現貨
AOS貨無單
$1550

telegram: https://t.me/onepiecelucy

不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

係咪一mass production就咁樣⋯

前兩日去咗轉希慎順手問下啲藍精靈,
佢地話自己有唔少同事買返黎都有咁嘅情況。
話哂apple cs平時都多野問,
我打上去講有黑色嘢抹唔走,
佢都冇問我咩額外嘅嘢直接就話換比我,
就咁睇應該都幾嚴重

不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

同你直接一換一定要收翻舊貨先?

不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

同你直接一換一定要收翻舊貨先?

收翻舊貨先。
三種方式 一親自送到門市 二DHL上門收 三拎去順豐門市。
我就拎去門市先 再等佢地一至兩星期DHL送貨上門
用緊喇
女朋友成日話聽唔清楚我講乜

不過又要等多兩個星期啦

有冇巴打有同樣情況?

我12月尾收貨,用左兩個月 個接口位都開始黑,諗緊試用清潔膠 清唔清到
原價+200

用過點睇
今日聽歌好似靚聲咗
用wtsapp錄音直程好lag 停撚咗係零秒
用緊6仔
屌,幾時有walkin
有無人播播下會突然停歌,無斷線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞