Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
竟然去到wifi多嘅地方係咪會疾到仆街 我今次淨係經過3台門口
疾疾疾疾疾疾疾疾
31/3 處理中 等到唔想等

巴打我遲你兩日,就快望見家鄉啦!撐住!
有冇人知星期日DHL送唔送?
我大汗人, airpod sure win , Beat有條條hi住面及cool住頸, 夏天我頂唔順
27/3希望早d啦
3月6仲未轉pfs
3月6仲未轉pfs

但巴打你有冇轉左arrival date,
上面個巴打話轉咗。
3月6仲未轉pfs

但巴打你有冇轉左arrival date,
上面個巴打話轉咗。

竟然去到wifi多嘅地方係咪會疾到仆街 我今次淨係經過3台門口
疾疾疾疾疾疾疾疾

重有人多地方同馬路燈位
幾時先有得rock in?
疾疾疾疾疾疾疾疾

重有人多地方同馬路燈位

唔出奇,藍牙係2.4,好多公眾地方 wifi 都係2.4
疾疾疾疾疾疾疾疾

重有人多地方同馬路燈位

你地講果d我未試過
用左個半月 淨係有次係地鐵無啦啦停左
31/3 處理中 等到唔想等

巴打我遲你兩日,就快望見家鄉啦!撐住!

幾時先見到

原來我今朝眼訓得滯睇左3/13
Apple貨係咪無得揀佢幾時送(dhl)
上次買amazon 有得揀時間
Apple貨係咪無得揀佢幾時送(dhl)
上次買amazon 有得揀時間

你可以打上條hotline講嘅,
不過佢都係會話盡量安排
無縫連接要手動 失鳩望
iphone 轉apple watch 都叫ok
之後ipad 轉apple watch 一定connection fail 要手動off ipad 有時ipad 又會detect 唔到airpod 屌

試吓全部device power off再power on(唔好揀restart,如MacBook),同埋全部接wifi連線,我做咗1次就全部正常晒
宜家好方便

想入 係咪做到無縫🤔
入因為想買真無線款 如果做唔到咁唔買
無縫連接要手動 失鳩望
之後ipad 轉apple watch 一定connection fail 要手動off ipad 有時ipad 又會detect 唔到airpod 屌

試吓全部device power off再power on(唔好揀restart,如MacBook),同埋全部接wifi連線,我做咗1次就全部正常晒
宜家好方便

想入 係咪做到無縫🤔

Watch/MacBook/iPad/7 plus/5s 全部任棟,想聽邊部就邊部
我當佢係無線嘅有線headphone
有線:塞headphone 入耳仔,㩒制播歌
AirPods:塞AirPods 入耳仔,一樣㩒制播歌但唔使㩒著隻AirPods,同用有線headphone 個邏輯一樣
你用有線headphone 要轉device 時就要掹個插頭去其他機,而AirPods 就要喺你想聽嘅device 上㩒airplay轉去隻AirPods 度,個操作係好直覺,點解要到今時今日先有廠做到?
未有AirPods 之前痛苦到呢⋯⋯
無知一問,跑步會唔會甩
3/3頭先收到喇
無知一問,跑步會唔會甩

我追巴士/火車都唔甩
無縫連接要手動 失鳩望

宜家好方便

想入 係咪做到無縫🤔

Watch/MacBook/iPad/7 plus/5s 全部任棟,想聽邊部就邊部
我當佢係無線嘅有線headphone
有線:塞headphone 入耳仔,㩒制播歌
AirPods:塞AirPods 入耳仔,一樣㩒制播歌但唔使㩒著隻AirPods,同用有線headphone 個邏輯一樣
你用有線headphone 要轉device 時就要掹個插頭去其他機,而AirPods 就要喺你想聽嘅device 上㩒airplay轉去隻AirPods 度,個操作係好直覺,點解要到今時今日先有廠做到?
未有AirPods 之前痛苦到呢⋯⋯

其實咪又係撳個制
同以前用開嗰啲基本上一鳩樣
只係唔使入設定到撳

利申:用鳩緊

3月3岩岩收貨
無知一問,跑步會唔會甩

我覺得會,我戴住跑會鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞