Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
3號收貨叉滿電,4號開始用,返放工搭車聽,約3個鐘一日,聽完就放返入叉電盒,今日先完全搾乾個叉電盒,耳筒仲有91%,咁嘅續航時間,我滿足鳥

利申:之前用過sudio vasa bla,B&O H5,airpods係我第一隻true wireless

巴打,你會鍾意用H5定Airpods多D?

聲同隔音當然係h5,尤其用埋tx200加持後簡直一流,唯一缺點係充電太煩,續航時間又唔長,5個鐘左右,電量剩番一定水平嘅時候仲會限制得番一半音量。再加上本人油耳,h5唔算好輕而會令到耳筒經常鬆脱。

結論係我好鍾意h5,但我耳仔特質令我用唔到佢而要將佢放番低

多謝巴打!本身有H5同H8,訂咗Airpods,三月先送貨,諗緊值唔值keep多對。

H8我都有,又係正嘅,不過我戴得耐天靈蓋會痛,所以又放低咗

巴打預期日常出街用Airpods多?咁我等埋對Airpods。
我都收到貨
愉快使用中
仲考慮緊訂唔訂好

訂左先,訂完至少仲有一個月可以考慮cut單,
唔係你有排等!
23號 收貨了
依家d 無線藍芽耳筒九成入耳式
D 仆街淨係係度笑人idog 聽漏聲耳筒
屌你我戴到入耳式就唔洗等咁耐先入airpods 啦

agger
我都戴唔到入耳式耳機
23號 收貨了

23號 收貨了

幾好聲🤓
3號收貨叉滿電,4號開始用,返放工搭車聽,約3個鐘一日,聽完就放返入叉電盒,今日先完全搾乾個叉電盒,耳筒仲有91%,咁嘅續航時間,我滿足鳥

利申:之前用過sudio vasa bla,B&O H5,airpods係我第一隻true wireless

巴打,你會鍾意用H5定Airpods多D?

聲同隔音當然係h5,尤其用埋tx200加持後簡直一流,唯一缺點係充電太煩,續航時間又唔長,5個鐘左右,電量剩番一定水平嘅時候仲會限制得番一半音量。再加上本人油耳,h5唔算好輕而會令到耳筒經常鬆脱。

結論係我好鍾意h5,但我耳仔特質令我用唔到佢而要將佢放番低

多謝巴打!本身有H5同H8,訂咗Airpods,三月先送貨,諗緊值唔值keep多對。

H8我都有,又係正嘅,不過我戴得耐天靈蓋會痛,所以又放低咗

巴打預期日常出街用Airpods多?咁我等埋對Airpods。

其實我都冇得揀,而家日日都用Airpods ,又方便又舒服,一個禮拜先要叉一叉個叉電盒,煩少好多嘢,聲都符合我預期,外形就我之前都講過,唔會在意人哋點睇,啱自己用就得

總之對我嚟講Airpods係冇買錯,好滿意
希望巴打都可以快啲收到

agger
我都戴唔到入耳式耳機

有幾多人買完airpods後悔緊
用左幾日已經痴曬塵
不過用落真係幾爽皮
平時返工戴開左耳一邊
用到冇電轉去戴右耳
無限loop

有咩要後悔

有咩要後悔

我見好多人買完都想轉beatsx

有咩要後悔

某幾個紅綠燈位
經過賣電話鋪頭
一定會嚴重狂跳

試左朋友果隻都係咁, 室內無事
跳到用唔到

有咩要後悔

某幾個紅綠燈位
經過賣電話鋪頭
一定會嚴重狂跳

試左朋友果隻都係咁, 室內無事
跳到用唔到

我行返公司行返屋企經過唔同既紅綠燈都無事
不過未試過係旺角果d人多既地方用

有咩要後悔

beatsX vs airpods
其實係兩類型
我用過beatsX, 半日就覺得差話AirPods.
配對差,
跑步時條線吊住,感覺又差
充電又煩

唯一可取,只有音質

係applestore試完隻beatsx, 好後悔點解之前會想買...
fing下fing下咁完全唔靚
肥花有人放1488
心動

有咩要後悔

beatsX vs airpods
其實係兩類型
我用過beatsX, 半日就覺得差話AirPods.
配對差,
跑步時條線吊住,感覺又差
充電又煩

唯一可取,只有音質

我買airpods貪佢方便同真無線
肥花有人放1488
心動

係唔係已經無得俾佢地再炒
幾時會+12有隻
有無巴打當Airpods係揸車用嘅藍芽handfree?
同Platronics近千蚊嘅model比較通話質素,邊個好D?
肥花有人放1488
心動

幾時會+12有隻

一日applestore都係咁小貨, 一日都係炒架啦
肥花有人放1488
心動

幾時會+12有隻

一日applestore都係咁小貨, 一日都係炒架啦

但個個都係1600, 突然有個大量1488, 好驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞