Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
3月13揮手
做乜我用MacBook search 唔到隻AirPods

有冇開藍牙?

開左 唔知做乜SEARCH唔到

有冇開藍牙?

冇開pair mode/太舊mac os?

OS最新架啦喎
PAIR MODE點入?
我第一次用電話都係就咁打開個盒已PAIR到

有冇開藍牙?

冇開pair mode/太舊mac os?

OS最新架啦喎
PAIR MODE點入?
我第一次用電話都係就咁打開個盒已PAIR到

後面個制囉

我以為配對APPLE以外先要禁果個掣
四月才到

今朝公司 得閒個陣訂
都係4月要 仲遲多你五日
等下啦 可能佢無神神提早出貨呢
四月才到

今朝公司 得閒個陣訂
都係4月要 仲遲多你五日
等下啦 可能佢無神神提早出貨呢

實早 見好多巴打都早左成個星期出
我就27/3 月出貨佢寫
我預佢20號到
尋晚配對完Macbook
今日就唔識自動配對返部iPhone

係咁㗎啦
係iPhone上面再撳一下連接啦

係咁㗎啦

淨係可以自動連一部機
用左兩日 好正
17/3
仲係處女中

係咁㗎啦

淨係可以自動連一部機

一係你就係近IPHONE 開盒
9/3處女中
岩order
4月19
10/3岩岩收到sms扣左數
10/3岩岩收到sms扣左數

ME2
15/3處女中.......
有冇人帶緊airpods個時出街wtsapp錄音錄出黎好細聲唔係好清咁 係咪正常?
原定3月8號送貨,而家已經PFS,想取消都唔得。
有冇人帶緊airpods個時出街wtsapp錄音錄出黎好細聲唔係好清咁 係咪正常?

正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞