Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇人試過就咁擺係隻耳度待機,但係過左一陣就斷左線,打電話聽電話要用電話聽,連唔返去airpods,右上角藍牙嗰度唔係顯示headphone圖示
之前唔係話可以連曬所有同一個Apple ID 既device 架咩, 點解我兩部iPhone 藍牙連AirPods 都係是但連一部iPhone ...

唔係同一個時間連晒呀
如果唔係有超過五部以上i device咪會聽交響樂

之前唔係話可以連曬所有同一個Apple ID 既device 架咩, 點解我兩部iPhone 藍牙連AirPods 都係是但連一部iPhone ...

唔係同一個時間連晒呀

個時個藍精靈又話會自動連曬,會自動識output 最後㩒play 既source

唔係同一個時間連晒呀

個時個藍精靈又話會自動連曬,會自動識output 最後㩒play 既source

而且如果唔係seamless connection 粒w1 有乜用
有幾多人買完airpods後悔緊

後悔只買一對/。\
買番來只係用左2日就被條女搶左來用,
要我另外再買。。。
又要等個半月

我都係 明明訂時已經問埋佢話唔撚要 女人真係麻撚柒西鳩屌煩
有幾多人買完airpods後悔緊

後悔只買一對/。\
買番來只係用左2日就被條女搶左來用,
要我另外再買。。。
又要等個半月

我都係 明明訂時已經問埋佢話唔撚要 女人真係麻撚柒西鳩屌煩

我係咪應該依家訂定多一個先咁?
apm no restock
岩岩去store試左 又ok喎 我又唔係太追求聲 之前買過對UE耳機 收埋又要圈靚啲條線又要拎個入盒起佢驚死整爛佢咁 太麻煩 已經放低左無用 返而粗用緊apple原裝個條

睇你心態既姐,耳筒買返黎就係用架啦
我CM 三千蚊條線咪又係就咁放pat 袋出街
用左年幾都無穿無爛

唔係同一個時間連晒呀

而且如果唔係seamless connection 粒w1 有乜用

其實大家唔願意面對事實
根本得watch 同phone 係seamless

其餘要篤粒制先轉到嘅. 其實好多廉價藍芽機不嬲都做到
樓上有位巴打部pc 有得set default 自動連, 反而pc 先做到seamless
賣2隻 剛收貨 有興趣tg fy32475g6

唔係同一個時間連晒呀

信藍精靈
屌你老母有新招 話我張單地址錯左 改星期一送 點搞

DHL?

DHL?

DHL?

叫佢聽日送啦

打去轉center拎都得

唔係同一個時間連晒呀

其實大家唔願意面對事實

樓上有位巴打部pc 有得set default 自動連, 反而pc 先做到seamless

我部imac 自動連架

DHL?

叫佢聽日送啦

打左上apple
$1600 收兩對airpod
有冇巴打放? telegram : yy4615
想問下大家係咪都係airpods聽唔到錄音?
$1600 收兩對airpod
有冇巴打放? telegram : yy4615

出面重放到一對千四千五你千六收兩對

Sold

Sold

how much

唔係同一個時間連晒呀

其實大家唔願意面對事實

我係果位巴打
我反而覺得佢個design 係原本設計係link with 所有apple device
你可以係output 到隨意邊部播就邊部播 既 seamless
如果你部部device 你一開佢就自動conncet 果個,咁佢點知你想用邊部
定係大家原本係以為,邊部禁play or 有audio output, 隻airpods 就會自己識得connect
想問下大家係咪都係airpods聽唔到錄音?

聽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞