Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
塔車見到人用
都幾醜樣下
終於收到啦,直踏上dhl長沙灣倉先攞到

操作真係好正好神奇
岩岩收到
點解用iphone連隻airpods會好聲過imac連隻野
imac連隻野啲音質差到

mba連無問題喎
係咪開左mic input

真係開咗
18/2 shipped
17都岩岩SHIPPED
Departed from facility

即係咩意思

17/2 +1
聴咗1個鐘左右,音質完全收貨,非入耳式要適應一下
今日送到, 係咁connection fail, 做乜9
唔知pair唔pair到PS4呢

梗係唔得啦
18/2出火喇 14號前送到
大家覺得帶左上耳仔係咪好怪相?
大家覺得帶左上耳仔係咪好怪相?

都唔算太怪啫,你當載住EarPods 但剪咗條線咁樣啦
星期日會唔會派
見到到左香港打左去DHL問話晏晝先送到
見到到左香港打左去DHL問話晏晝先送到

星期六都開工
現貨機會會員價$999
http://m.eprice.com.hk/nb/talk/1084/25169/1

好似話要入會+買滿$5,000先有,仲要得30對

嘥氣啦
等有貨仲好過
無縫連接要手動 失鳩望
iphone 轉apple watch 都叫ok
之後ipad 轉apple watch 一定connection fail 要手動off ipad 有時ipad 又會detect 唔到airpod 屌
無縫連接要手動 失鳩望
之後ipad 轉apple watch 一定connection fail 要手動off ipad 有時ipad 又會detect 唔到airpod 屌

咁咪同普通藍芽耳機一樣
呢個情況可唔可以refund
塞過落耳仔

18/2仲未出貨
想問星期六會吾會轉<已出貨>?

18/2仲未出貨
想問星期六會吾會轉<已出貨>?

吾你老母
我用macbook 睇youtube,睇完想轉番電話聽歌 咁係咪一定要手動揀番airpods?
有無地方有得walk in賣?
無縫連接要手動 失鳩望

咁咪同普通藍芽耳機一樣
呢個情況可唔可以refund
塞過落耳仔

放唔放
自用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞