Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇人試過就咁擺係隻耳度待機,但係過左一陣就斷左線,打電話聽電話要用電話聽,連唔返去airpods,右上角藍牙嗰度唔係顯示headphone圖示

我見唔番個headphone 圖示,連線都好多次先得
我懷疑連線有問題關我用左apple watch事
有冇人試過就咁擺係隻耳度待機,但係過左一陣就斷左線,打電話聽電話要用電話聽,連唔返去airpods,右上角藍牙嗰度唔係顯示headphone圖示

我都係
去左蘋果到check
佢部機都係咁

佢話好多客都話有問題. 跟進緊
我叫佢換過pair 比我. 佢話除非無聲. 連唔到. 無得換
3/3,岩轉準備出貨中

啱啱收到過左數msg

睇來3月中都就快

我3月27唔知有冇得快
發夢夢見
明天,星期5 airpods 有貨派

又係你
發夢夢見

真唔真呀, 咁多間邊間先, 出面好凍呀

咪又係炸雞
發夢夢見

真唔真呀, 咁多間邊間先, 出面好凍呀

咪又係炸雞

咁是咪要依家出定去呀

天氣凍,不了

我都係
去左蘋果到check
佢部機都係咁

佢話好多客都話有問題. 跟進緊
我叫佢換過pair 比我. 佢話除非無聲. 連唔到. 無得換

我係除低咗再帶返唔識自動播歌,要手動,你地有冇咁嘅情況?
發夢夢見

Kfc有?

你隻錶會唔會好食電
通常會幾點返貨?
通常會幾點返貨?

凌晨4點
通常會幾點返貨?

凌晨4點

如果朝早十點到重有無機會買到

有機會
Ifc係未今朝會有貨?
Ifc係未今朝會有貨?

聽講就係, 巴打係附近?

係啊
Ifc係未今朝會有貨?

聽講就係, 巴打係附近?

係啊

有無人排緊隊呀

你隻錶會唔會好食電

暫時未
沙田會唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞