Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
10號之後冇曬聲氣之咪正常?

同你一樣,應該聽日送到

依隻係咪AirPods 黎

牙刷刷頭黎

睇落似新款Oral-B
出面收緊幾錢
轉device 時都係要match 過,篤一輪咁
唔識點樣好似樓上講到無縫轉換

我用新macbook 同iphone

試吓全部device power off再power on(唔好揀restart,如MacBook),同埋全部接wifi連線,我做咗1次就全部正常晒
宜家好方便

試吓全部device power off再power on(唔好揀restart,如MacBook),同埋全部接wifi連線,我做咗1次就全部正常晒
宜家好方便

試下先
想問下水貨同行貨有冇分別? 去細鋪食炒價買會唔會買左水貨?
有冇人同我一樣
唔食炒價 又唔上網訂,死等Walk-in?

等得黎都出左2

d demand 同貨量唔平衝既程度同iphone 一樣 根本隻野就定價太低 出面是但搵間廢廠都要2000左右先有真無線

2000以上個d隔音喎

我就係想佢唔隔,想隔音買beats x
有冇人同我一樣

等得黎都出左2

d demand 同貨量唔平衝既程度同iphone 一樣 根本隻野就定價太低 出面是但搵間廢廠都要2000左右先有真無線

2000以上個d隔音喎

有冇人同我一樣

等得黎都出左2

2000以上個d隔音喎

所以啲人成日講咩漏音真係嘥鳩氣,
根本本身設計已經唔係入耳。

衛訊有現貨?

會唔會由始創排到去信和?

唔會,因為寫到明限售30對。

會唔會而家已經有人排緊隊?

聽日day off 有d想去
會唔會朝早6點就排曬

衛訊有現貨?

會唔會由始創排到去信和?

唔會,因為寫到明限售30對。

會唔會而家已經有人排緊隊?

聽日day off 有d想去
會唔會朝早6點就排曬

太遲啦
仲咩 store睇唔到啲訂單
咩 store睇唔到啲訂單

我以為我出街收得差姐
原來係全部人都唔得

我以為我出街收得差姐
原來係全部人都唔得

我睇到喎⋯仲係processing
有冇人同我一樣

等得黎都出左2

2000以上個d隔音喎

對我嚟講,兩者各有優缺點,遲啲買埋beatx玩,始終w1無縫連接冇得輸,想用邊隻就連邊隻
有冇人同我一樣

等得黎都出左2

2000以上個d隔音喎

對我嚟講,兩者各有優缺點,遲啲買埋beatx玩,始終w1無縫連接冇得輸,想用邊隻就連邊隻

雙入左
仲有人未用到
12月22號用到依家都慣曬
確係方便
大家叉電集慣係每日用過就叉定用到咁上下無電先叉?

唔用就放番入盒 個盒三兩日先求其插一陣
春哥食完女?咁得閒上黎

後者
dhl派前會唔會打電話
旺角始創衛訊已截龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞