Airpods 用家討論區/等候區 (3)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
如果想跑步聽歌 apple watch+airpods
係咪唯有入歌,其他apps做唔到???

其他人app指spotify嗰啲?我齋用apple music 咋,完全儍瓜式操作

我之前隻watch
要電腦開個song list 先可以sync 到入去
同本身apple music 個library 無連繫
基本上同入歌無分別

我覺得太唔方便先賣左
當初主要用黎聽歌

屌 即係都要袋埋部電話去跑步

唔袋電話就要電腦搞條playlist
其實唔覺得好方便

我凈用apple music, set好隻錶嘅playlist 就得啦喎,後面加減歌佢完全自動波同步,完全儍瓜式操作
3號收貨叉滿電,4號開始用,返放工搭車聽,約3個鐘一日,聽完就放返入叉電盒,今日先完全搾乾個叉電盒,耳筒仲有91%,咁嘅續航時間,我滿足鳥

利申:之前用過sudio vasa bla,B&O H5,airpods係我第一隻true wireless
30號訂 今日收到 開心使用中

我都係30 重係上海

我都係30 重係上海

我3號訂,依加都唔知仲係唔係喺上海
出火中
愈來愈多巴絲收到貨👍🏻
多d巴絲係街用
等其他人習慣下 唔洗佢地再咁大驚小怪眼望望
愈來愈多巴絲收到貨👍🏻
多d巴絲係街用

日日返放工搭車都戴住,自己覺得啱用就唔洗理人點睇
愈來愈多巴絲收到貨👍🏻
多d巴絲係街用

其實佢真係等於EarPods 但剪走條線之嘛

冇咗條線唔係重cool咩
愈來愈多巴絲收到貨👍🏻
多d巴絲係街用

其實佢真係等於EarPods 但剪走條線之嘛

冇咗條線唔係重cool咩

我唔覺得一對咁既耳機仔會影響到其他人對你樣既觀感

衛訊有現貨?

衛訊有現貨?

會唔會由始創排到去信和?

衛訊有現貨?

唔會,因為寫到明限售30對。

衛訊有現貨?

唔會,因為寫到明限售30對。

會唔會而家已經有人排緊隊?
請問 PFS 到二月幾號?
三月二仲等緊

依隻係咪AirPods 黎
三月二仲等緊

2月18號
個盒仔放1晚得返78%電 有冇方法熄左佢
有冇人成日會自動暫停播歌,但又唔係 disconnect...

依隻係咪AirPods 黎

牙刷刷頭黎
1月4號終於都肯轉喇
三月二仲等緊

2月18號

唔該巴打
即係早約一星期出貨
10號之後冇曬聲氣之咪正常?
三月二仲等緊

2月18號

唔該巴打
即係早約一星期出貨

轉出貨之嘛
實際收到貨早得果3,4日
10號之後冇曬聲氣之咪正常?

同你一樣
有冇人同我一樣
唔食炒價 又唔上網訂,死等Walk-in?

等得黎都出左2

d demand 同貨量唔平衝既程度同iphone 一樣 根本隻野就定價太低 出面是但搵間廢廠都要2000左右先有真無線

2000以上個d隔音喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞