[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
陽炎食二刀咩?定你指打哂內戰
內戰先攻有時企下1-2怪+風魔end turn仲好 企得隻紫炎九成九收皮

其實道場影響真係唔會太大 係冇搞自閉先嘆大反應
當遲d有超量/門 你就知鬼斬點解實卡可以炒到300蚊張
果下係講緊紫炎
陽炎直情捱到有分段諗都唔使諗
作為一個16000包+14000包嘅玩家
講真限卡對我係零肉赤
不過
決定限卡嘅長短
對遊戲發展同環境係有不同

話六武勁,逼到啲自閉出黎
同台狗話要「反主流」有乜撚分別?
我用古巨基、neos珍寶遇到六武都唔會話一面倒
但用自閉嘅人,心態都不難估
起碼我係網上見有人話之前啲石抽晒核成
冇石抽六武;體驗唔到六武嘅勁;先用自閉黎報復

呢一個心態,由開服初期面具蟲撚或者已經存在
但,點解去到依家會一發不可收拾?
咪就係熔岩魔神唔限;加拿大+無底=6張必備;越黎越多高攻大怪但又有3張亞馬遜戰士、妖精劍士、石頭呢啲

konami係有責任,但你班話六武太勁;逼到你用自閉嘅,究竟係六武太勁、定係你用唔到所以先報復?

見到講「逼到用自閉呀」,笑而不語

再者,核成3個月先限卡
one turn kill、怪魔陷全count、炸特召炸牌、高攻高防防破壞
3個月黎99%都係核成
同樣kc cup都係同一主題當道
點撚解核成3個月先開刀;六武1個月就開刀先?
我當然唔旨在肉赤,但對輕課、無課,傷害係極嚴重
konami咁樣大細超係絕對趕客

最後,撐支閉/幫自閉講野嘅,得啖笑
咪玩啦 核成限完仲係世界冠軍喎最key金核都冇限
話咩抽核成體驗唔到六武就得啖笑
求其up 一句大家都好大反應 自閉真係害人不淺

明明應該最撚嬲係我 俾自閉斷左幾次上王
仲係傳2~3來回地獄又折返

btw 原來有on9話唔夠石先用自閉真係乜撚藉口都有人講
今時今日拎幾日日人工乜都課齊啦
屌佢老母呀用曬d石黎抽六帽先黎限
鬼斬姐係UR個張?
張野都ON99啦
有怪就可以跳出來
無底同蟲技真係好撚ON9
我召隻獸比人蓋埋左仲要食我一個位
我要解番又要拎多張卡唔係就一直擺係到
之後就等你亞馬撞埋來/熔岩
蟲技就唔洗講啦
封DRAW扣血

搞撚掂
一場場咁打,side時間到
佛系卡位

比你導撚左去抽
抽埋風地hero
51抽一張西檸就得
機巧差隻將軍
用neos fusion後
白石可以發到效?
兩張白石都發到好似係
特召限制
就黎想砌幅天下人去打自閉
火Hero呢Ching
我意思冇食時點果d問題 冇話召到
傳說白石就正 直接掉落街執白龍
neos fusion 一換二賺牌
火果隻咁廢 出超融合再叫我課
留定fund抽埋西零就可以停下
真係未來舖定路咁
連孖精闇鬼都抽定兩張
火果隻配E Hero基Deck落1啱啱好
細Pack暗Hero就真係廢
咁奇蹟融合會出嘅得水同光風地其實好少火暗
光抽定一隻冇死
地都多機會出,始終固定2200打點,可以解大怪,而且素材夠多選擇
,溝機巧忍者/尖兵/野蠻人都得
風雖然同地一樣解到場,但係問題多過地,冇氣佬,外掛怪不外乎直升機蜜蜂同ゼンマイジャグラー,但係呢啲冇機巧忍者咁萬用同勁,又冇尖兵咁針對Meta,掛一隻可以接受,好似忍者咁掛三隻?不了
水勁就緊嘅,不過一來未有超量唔會落Bubble/鐵皮金魚,二來根本未出,所以唔討論
火就真係因為ブレイズマン所以先落1,唔落ブレイズマン就真係唔洗落
光,我只問一樣嘢,幾時出ヒーロー・ブラスト?我一定砌二重Hero
暗都未出,唔好呃我
暗唔係奧金果包SR?
所以抽地係正確其實係抽銀旋順手中左
光就唔洗講 點都要一隻
果隻假嘅,呃唔到我
你想要影霧定暗爪 你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞