[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

所以打杯都係用yahoo日版 dl再登入起碼防到
咁你不如答我
你自己自己唔食戰傷 同對手唔識戰傷 係中文上來講有咩唔同先
其次係自己唔食戰傷 即係冇傷啦
又何來返到傷俾人
同樣道理啫
咁你不如答我
你自己自己唔食戰傷 同對手唔戰傷 係中文上來講有咩唔同先
其次係自己唔食戰傷 即係冇傷啦
又何來返到傷俾人
同樣道理啫
其實肥大化嘅原因係因為亞馬遜劍士 唔單係冇得攻擊呢個問題

守護者之力其實呢個問題唔難搞
加拿大
古代機械巨龍(就算爆左都可以發動炸左去後面嗰張)
尤貝爾
六武緣/二刀流
生存恐龍
急襲亞馬遜
宇旋/銀旋/雙旋..........

基本上而家大部份主流deck 都搞得掂所以其實呢張咭嘅問題又未去到話真係好大 就算係一啲舊小小嘅deck

吸血鬼場地/妖女
龍破壞
機巧
魔書
潛海
白龍
洗腦外星人
臭雞天使......

咁究竟係咪真係打唔到呢?又未至於囉
有冇人load唔到入game
cls
如果佢係和睦果d就有得解釋
因為係寫”對手”造成嘅戰鬥傷害
打落劍士好似係當自己造成
不過呢個要問k社
我玩咁耐實卡未玩過對面條友識開技

我嘅理解係亞馬遜劍士係戰鬥期間 有可能所產生嘅戰鬥傷害由對方承受
因為佢英文嗰度係寫would have taken instead of the dmg u take
個would 係key word (好似係
炸後台個張係古代機械熱核龍,但係守護者真係好煩。
我有睇到呀我都有諗過係咪咁 would have taken
但同一句你都可以解 因為效果 you would have taken 0 dmg
我諗如果係會真係食傷嘅前提底下
佢應該係預設左無視一切條件 單純計傷害差為該戰鬥傷害
但如果你真係咁其實都係bug bug 地
不過既然佢技能都出咗咁耐又冇特別改 咁應該官方都係默許左呢件事
記錯
咁講囉 咩卡都有佢勁既位置 但同樣地都有counter佢地既卡 as long as 佢未去到解唔到 都未需要話去到限呢一步

正如打魔書都煩 你用誤炸/生存恐龍佢都覺得你煩
PVP一定有呢d情況
一陣搵部psp開返tf5試下先
混沌幻影吸怪打落去睇下會咩事
or勵輝士打落去
部野仲開到未壞唧話
階級張sr揀咩好
神忠
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29618&snA=18938&bpage=1&top=4&ltype=

今季可能有唔少既巴打對今次65 cup 好反感
但係kc cup 以meta deck為主係一直無變既事
就連巴哈果班都明呢一回事
究竟今季kc cup 體驗係咪真係錦差呢
我又唔係好覺
老玩家經歷過錦多應該都明
致於新玩家可以比d時間慢慢了解成個遊戲既系統係點玩

轉載上面條巴哈link

呢個真係見一次笑一次
同臭雞T0比 65呢d真係濕濕碎啦
玩過哂臭雞 核成 森羅杯

六武杯已經相當有趣

仲記得當年見到king halo 雷龍納祭幾驚訝原來有呢種砌法
我跌左個銀包,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
認同
講真
我副六武配咗兩張誤傷;都count到上max
張守護者之力根本唔係話勁到痴線
就算對面紫落守護者之力
我都po過相,誤傷+二刀流就解決
甚至一張宇旋都解決到
方法大把兼實用
更何況除咗天下人,其他deck頂多咪落1-2張
リプレイの共有!#デュエルリンクス
https://duellinks.konami.net/att/05ea00b77f4c03224b82dff447b91d6b59b20f3510

快啲公佈加Extra方法啦
五格真係唔撚夠用
好耐冇玩 想問依家六武有冇t1
暗鬼 亞馬 尤貝 UA有邊副仲上到王
暗鬼 亞馬 尤貝 UA有邊副仲上到王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞