[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

ok thx
試過話使用touch id 唔小心買多左
又試過話借比小朋友用唔小心買左
同付左款冇收到道具
聽人講就連續買十次 銀行打過黎問
話唔係自已買cut左

以上發生係大陸d濕鳩game
但唔知k社會唔會封
退乜鬼,條款一早講左話d卡有機會限、禁。

佢限咩卡都好,無令你張卡無曬價值(仲放到)只係強度下降去你所認為張卡ge強度,無得講。我無叫你放3張,又無壁你抽3張以上。只係你去抽某卡3張以上。

如道埸,你又點證明張卡係用石定錢抽。

除非諗住唔玩,唔係好多野你同K社都有大家立埸。

同埋如果玩過實卡就知,d卡有機唔咁保值。
玩得卡game就預左官方會限卡咖啦
你睇下pkm 新一代開始舊既全部都變廢卡
係今次做得快手同唔限埋熔岩魔神啫
30日喎,連EMEm咁毀天滅地,火布偶都過到160日
不如挑戰精神願望一出即禁啦
佢做法係賤,但佢要用幾耐去限張卡,個話事權係k社到,無得講ga wo.
有冇人記得之前竹光破唔破到今次記錄,我記得竹光個次都好快
仲記得自己係禁竹光前上左次運氣王
史上最on9 ftk deck
竹光 - 1個月5日
道場 - 1個月15日

但係竹光Burn係基本上先攻贏咗仲要冇得對策
六武有去到果個程度?
65 先攻的確好大優勢 當然無竹光咁sm 直接完場
但企紫炎加緣or 風魔 加二刀
唔係咁岩抽到魔神真係諗唔到點破
65 抽濾太勁 唔係卡到4魔法係手都可以砌到紫炎上場counter
同ftk 個差別在有得抽1round 卡搏下

唔係都唔會迫到d 人用自閉出黎
其實由上次魔書斬第二刀同搞埋墜落武者開始你就知佢個限卡表係o徒氣,有時根本同平衡一d關係都冇

佢唔郁道場大可以成個限卡表review一次,放返以前d deck出黎變大亂鬥

我覺得個限卡表可以再更新得密d,例如一個月一次,咁樣你可以試到多d唔同改動對環境有咩實際影響,吹飛狡坑等等超泛用卡得閒禁下都冇咩所謂,咪即管睇下個mega會變成點,效果唔好頂多下個月又再更新
打過無數次先攻65 rd3對面出埋緣
贏過唔少次數 我都有up過上嚟

用古巨基飛龍chain 條熱核出黎

Neos 白龍 同步 陽炎都係一個Option
點解無咩人玩上面個d 因爲打親呢d打自閉都唔夠打

垃圾自閉撚幾時都有 唔好賴落去65到
唔用腦係佢哋嘅事

如果好似你咁講 你唔好玩遊戲王 去做自閉王算啦
唔講未來卡

雷龍納祭好惡 所以做自閉仔
臭雞天使好惡 所以做自閉仔
潛海好惡 所以做自閉仔
D Hero 好惡 所以做自閉仔
空牙好惡 所以做自閉仔
魔書好惡 所以做自閉仔
吸血鬼好惡 所以做自閉仔
龍殺好惡 所以做自閉仔
核成好惡 所以做自閉仔
65好惡 所以做自閉仔
根本就係垃圾玩家阿Q精神
不如唔好玩啦

同意放咁啲舊主流出嚟,淨係小天使解限已經可以玩返龍姫天使。
空牙團是但放一隻限二出嚟亦叫做已經可以一戰。
森羅以現今環境嚟講太慢,加上根性弱體化,又有幻層打胞子/魔導雜貨商人,放返水先出嚟都未必上得番T1。
最重要係T2個Pool闊咗,同T1打可以用牌力搭求,變相令環境多樣化
又世界大戰,沈仔拿張黑卡出黎比大家開心返先
自閉真係幾時都有
雖然一定冇主流多
但真係唔明點解成日都唔ban
d meta牌就ban得咁快手
輸比meta咪if u cannot beat them, join them
但自閉狗
真係sorry我唔想打一場十幾分鐘
自閉種類分分鐘多個meta deck
由開game 到依家 d亞種多到
地下主流
老老豆豆你話你唔夠料去整一副T1 deck
呢個藉口都好過你話比人逼出黎
當你齊晒咁多張卡 我就唔信班自閉玩家會繼續做自閉仔
咁當然唔排除有死賤種
大撚把呢d人
自閉都要加拿大無底呢d ur
有心抽上面堆陷冇心抽meta
隻game唔好下下跟風
儲下石
或者微課買預組都夠玩
根本冇咩理由會真係砌唔到一幅meta出黎
六武真係冇乜必要限
勁得黎同時都好多弱點
先攻得4張卡 好多時都係企得隻shien 可能加隻鬼斬
後攻五張卡 已經用哂手牌 一解左就玩完 仲未計打古巨機 陽炎 hero 都唔係食硬 退一百步計 我用水精撚 熔岩同龍盟都試過後攻秒六武 呢個meta根本係好玩得黎又要腦 副副都唔係食硬 咁先係遊戲王

你話陽炎食硬六武 我影武 特召二鬼斬 企隻決戰兵器 佢都係企撚左係道 冇一隻夠我高攻

所以真係跟k社description 係應該禁撚左自閉

本來所有deck互打都有得打 但多左自閉就搞到好多deck都冇得打 邊樣先要限一目了然
黎緊有白石有shining 混neos fusion會有好多新打法 但冇人會玩冇得上位 點解?撞落隻女王劍士道 玩條毛?

自閉真係極度影響我遊戲體驗k社麻煩你跟返你個濕鳩description做野

英雄所見略同
That’s why 不嬲都話強勢嘅meta 唔係冇counter
而係嗰啲counter 比自閉搞到無心機
上上季為例
個環境根本可以係 龍殺》核成〉古巨基 》龍殺
垃圾戰階自閉既出現破壞晒成個環境
成日話65好惡好惡
講真兩張分斷 / 加拿大加分斷 對面都係咁先啦
打kcup 階段二 我上二萬九 雖然唔係話高
起碼我會諗點樣打65內戰 炎陽呢d麻煩友
我係兩分斷兩二刀
自己簡 要食分斷定二刀
用下腦啦
又要想贏 又唔想諗點砌好一副deck 又唔想用腦打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞