[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
打23會比隻影武玩死
你三張卡d target會轉哂落佢道
我行14都塞左隻影武同影鬼落去奇兵
井台主都玩遊戲王?
火地未出啫
出N鼠得啦 堆fusion wfc
有港版switch果隻8月20日出
出都係要抽限定
留返d石同fund有黄金包/鍾意嘅deck先抽

而家都偏向買structure deck/抽死一盒就齊keycard 良心唔會再好似pad咁allin倒落去抽
屌你個天梯日日都見到自閉
人地e-hero都玩溶岩魔神.....亞馬遜
E-hero放熔岩魔神有咩問題,熔岩魔神係解放,剋好多特召怪,包括火雞同尤貝爾,而且本身E-hero解場能力咁差,埋放339同狡猾的陷阱咪一共得3張解場

但係放亞馬遜有咩用

利申:玩E-hero黃金1升傳1加埋輸都唔夠5場,等放假試下衝王
對面係一副亞馬遜
兩融兩新宇1魔法兩融合
都可以出曬...
咁就唔算e-hero啦……都無用到佢嘅特性,只係當佢速招高攻怪……
一黑起上嚟,六武都可以卡手卡十舖

有沒巴打覺得呢張新卡勁到痴線?
(拓樸邏輯零式銜尾蛇) 效果/連結怪獸 Link4 暗 電子族 3000/
效果怪獸兩體以上 ↖↗↙↘
我方不能將怪獸出在此卡連接端的EX怪獸格
①:此卡攻擊力上升除外卡片數量*200
②:此卡已經在怪獸區存在,此卡以外的怪獸在連接怪獸連接端特殊召喚的場合發動,場上所有卡片除外
③:此卡被自身效果除外的場合,下個回合準備階段發動,除外的此卡特殊召喚

http://immortalnova.hatenablog.com/entry/2019/04/23/210955
溫馨提示,switch隻遊戲王唔好晒錢
做咩
我部switch 賣左 ,見有遊戲王出左又想入番黎玩
麻煩講下有咩問題
屌佢老味k社
本來話係收錄ocg,官網有寫
臨出前兩日先話其實係tcg,仲靜雞雞改咗官網啲discription
今日就出個謝罪文話之前出錯
封人兩個位
我傳一12連敗 玩緊古巨機版大dee
就黎五成勝率都冇
雷帝家臣加熔岩魔神真係好噁心
慳撚番
Thanks brother
tcg同ocg分別係點?search完都唔係好明
有啲卡日本出咗鬼佬未有
有啲卡會鬼佬出先,不過冇咁多
所以如果收錄ocg姐係日本同鬼佬卡都會有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞