[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
兩次差一舖上唔到王都係撞神起手自閉 跟住啱啱神draw 二真影二緣 比個30deck六武打死 落返傳一
諗住上王就有得試下deck 都係唔好咁認真算直接由頭試到尾 見到蟲就投
打到上王其實除左個banner仔仲有冇特別
多200石姐
咁唔強求了
仲未刷到第二隻neos又唔夠gate key了
我想玩十代經典五換一呀
如果下個月有畸屍吸嘅話 Duel King可以直入Stage 2

雖則係咪都打到20Lv
係三血旋啫
本來想抽 睇到係舊包 不了
新手UR又揀左canadaworm

呢副其實想追Rare(閃/鑽) 但係唔似沈Ching
咁有錢
貼咗出嚟先發現唔記得落直升機頭先改過副嘢嚟打故仔逼人召羽毛人
唔計鑽卡既你呢副仲貴
鍾意十代呢個角色冇計
關於新Mini pack有兩個問題
1. 冇超量玩乜鳩略魔
2. 墮天點堆墓 同埋點係墳釣返屎塔上嚟
關於第一點

一早就出左呢張 唔知邊個舊box

btw果d係入魔 唔關入魔事

2 玩黎玩去咪又係禮物卡副作用扣人3000
又貼黎引我
我玩左四日咋乜keycard都冇
1. 我見到有張SR略魔草 唔超量咁特召草做咩?草
略魔恐龍大家見得多,仲有略魔血石都出咗,仲要係唔記得邊個Main box嘅SR

2. 果堆墮天係玩燒血㗎咩? 全部8星怪大大隻㗎喎
抽啦 奇融果盒有機巧玩
而且嚟緊玩西檸都要奇融
大box抽三張同一張UR
仲要冇sale
咪搞
有咩 冇睇哂 不過草就算有龍祖都唔關事 都係北河二 雷鳥 血石
略魔忍者兔呢副野 半藏超變化食你怪 兩隻恐龍疊神宣龍 救援兔拖血石疊龍祖 嘔心到極

果堆墮天使都係一句冇乜用除非唔知又整到咩新玩法
リプレイの共有!#デュエルリンクス
https://duellinks.konami.net/att/074fce90f9b6c7d59ca9da080a33e71effc13a8296

炸撚晒自閉蟲撚成個Hand,キモイルカMVP
試過有條有出融合果隻開效果
炸中齒車街
5連先上王好on9呀。。。。屌成日4連比人斷撚左3次定4次了
最尾一鋪條友直接投降
第一次上王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞