[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
六武
大多數可以不減手牌,又可以送兩張落墓地情況下,一開波送一張紫炎企場,已經無條件court一次魔陷,再加埋張二刀流,攻守都未必做到
仲有張緣,任何時候開技,睇定來食

古巨基
高攻、高防、又防效、多途徑召喚
召到一隻出來已經可以投降

白金1都係打呢兩副牌
已經玩到冇癮
暫時棄game先
有新限制先再諗諗
睇佢收錄到咩Pack
K社會係每年九月出一包(Extra Pack)俾人抽啲鬼佬先行卡
如果係跟OCG卡包嚟收錄,咁留意返有冇收錄邊個Extra Pack就大概知有咩鬼佬先行有得玩
所以雖然好仆街 但係熔岩魔神可以幫你解決以上問題

btw 我係玩青眼 無落魔神架 唔好屌我
pvp見羽蛾多過見其他角
hero冰帝剋到暈
最煩係佢先手虫笛 先扣1000仲要落隻怪俾佢魔神 再少抽一round 卡 真係痴撚線技
最慘係揀蟲時發現有兩張,而自己用就從來只得一張
通常我見到羽蛾直接投 唔好哂我時間
一係我做緊其他野就直接等timeout 反正你都咁好耐性玩自閉 等下啦
招技根本要改做一張 扣你血 卡張手牌
原作都係得一張咋嘛
仲要未計人哋係玩蟲deck
話說新手要做d咩/抽咩好

有d deck想玩但見到大包就唔想抽
應該成招技整走佢就啱
一係隻蟲整做tuner
我勇垃圾到
今日更新完係咪應該有新包leak
反轉再炸或者控制
三盒ehero新ex 一盒舊 d e hero

十包鏡壁set 十包栗子球set

想平就三盒古代機械加一個栗子set
除左舊hero買晒為左個金櫃買埋大波同沉劍
舊dehero有咩keycard
其實六武門係tcg有先
btw tcg不了
Dhero抽牌果隻限2,拉四星 dhero ,牌組限一v hero執融合,同vhero 三重人

E既得隻炎屬性搵融合同版組掉e hero果一隻

做墓地加攻
新e-hero可以玩埋六武

實祭上入五張仲有15個位三魔兩新宇

額外最好都兩隻..

試左成晚白龍 矮星龍 hero都差唔多..

出太白白石
太古白石冇乜用
shining就有用 有miracle fusion嘅話

要同步100次
好心K社啦 放出嚟就咁俾人用咪算囉 set埋哂啲低能獲得條件
https://m.imgur.com/a/YDgEaYq

墮天使,入侵魔,天使,聖騎

新卡資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞