[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
B地區又無,和平使者又無,同現實嘅自閉都仲係差好多
睇黎巴打受到羽蛾唔少照顧
我都受六武眾唔少照顧
用自閉根本就係賤嚴重破壞玩家遊戲體驗
去巴哈同你班同類一齊圍爐取暖啦
我講幾多次都係咁話 用自閉死全家
收皮啦屌你老母我拎開服你拎實卡
咁不如講埋幾時用大嵐 激流葬啦
屌你老母九唔撚搭八
我講係呢隻game開服到依家你班自閉狗都仲死灰復燃呀冚家剷
仆你個臭街自己loop下個kc cup top player list先出聲啦
唔講同你條賤種講咁多
寫信ban鳩你班自閉狗嘅deck最撚實際
咁隻game出咗咁耐,人地都係咁玩,你咪叫營運ban咗佢囉
Ban到就好了
古巨基一日係天梯
攻宣陷一直上唔到大枱
有紫炎 難
其實我覺得羽蛾招毒磷粉幾勁,啱啱隻game初期個時有組過副牌玩呢招技,但都係fun deck向,唔知宜家有無好左
你玩到上去你就知㗎啦
4成65 3成自閉 2成Ag 1成其他
你講得呢句一係打得少 一係無點打過
巴哈有埋post 去記錄 自己上去睇
自閉呢個問題全世界都屌緊
如果你玩自閉都輸比65 錦你不如唔好玩啦
我一日login打幾鋪
前排都只係每日打3場攞50鑽咋
自閉從來都不討好
你都識得講自閉 單係字面 都無人中意啦
屌柒你都黎唔切啦
但不嬲用開自閉嗰啲,見人哋越嬲就越開心㗎喎
反正我又唔係重度玩家 所以我先話ban咗咪ban囉
先攻有一堆坑斷同步

後攻當你唔入尖兵都仲有熔岩魔 游星隻防一次戰破

都已經唔使你蟲笛封人地

真係好認同自閉都輸 你真係應該檢討下
論實卡仲好
你試下拎副純自閉出去睇下有無人同你玩
講實卡
d人對得你呢d自閉得幾個原因
一係比賽 一係DL ranking
你日日拎副自閉落實卡鋪
到時你真係做自閉仔
咁你都講比賽啦,宜家kc杯咪又係比賽
我副deck會打人㗎喎
所以咪輸
錦關我咩事
好簡單 有人唔做去做狗 係你既事
自閉既風氣去到邊都比人屌
呢到不嬲見一個屌一個
你要玩唔會唔比你
但係唔好問人點解追住你黎屌
自閉撚翻巴哈啦 你d朋友仔係個邊呀
咁都係一樣啫,btw玩白兔算唔算自閉deck?
贏唔到嘅都無用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞