[I/A] 遊戲王 Duel Link (72) - 畸屍吸開幕

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我19斷左1次就5連勝直接上,無見過理半,不過我對變形鬥士嘅理解係屈機在快速展開之餘仲互相配合同支援

只要我偷到佢後台就直接手機拉顯微鏡,然後特召彈弓combo炸佢紫炎然後召喚工具龍,或者召大日

佢雖然阻止到魔陷,但係更多時候都係靠怪獸效果,而且對面未必咁好彩,抽到二刀流之餘又召到紫炎

利申:其實見到綠帽加埋10場都未必有,但係起碼贏左9成,可能係好彩掛
我都係,不過已經上到16,驚呢幾日懶攞唔哂獎勵
大佬,你得一張武器嘅話召工具龍托咩

我起碼放5張武器,記住,手上無武器就唔好召工具龍
副綠帽deck塞左3張連鎖破壞,塞之前內戰一直輸
塞完之後kc盃5連勝,不過唔好用黎炸風魔,會發動風魔遺言
鑽面鬼斬
師兄有無deck望下
我上次KC都係用變形鬥士,今次覺得卡卡地,之後用陽炎上左
副deck係咁
唔該幫手睇睇有乜問題
好好J
智能手機同廢品box係垃圾卡,速度裝備係神卡要塞爆3,重力炮宜家無咩用,守護者之力配dc好強,因為dc效果係只要被攻擊就必死,同埋多卡D無所謂,變形鬥士無大怪基本上唔會卡手,除非咁黑仔抽到4張裝備
新手入坑 以前淨玩過psp
有咩平民d既deck推薦
All in 65
2 g3 都玩到
再唔係23軸65 都得
Btw 九龍
其實新手入坑我會建議去淘寶到買acct 再轉地區
我之前都係 嗰啲唔係果黑石acct 所以基本上唔會俾人封
嗰啲通常10,000石左右 完全足夠你all in 一副65
不過我係一開頭買百零蚊我唔知而家價錢
利申中非打
估唔到六武可以玩到咁耐
psp年代都已經有
byw係唔係要玩埋同調

鍾意可以參考下
舊果堆65係咪冇晒用了

仆街 咁樣輸左兩場
gif圖無反應 說明下咩情況先 抽完卡 幅卡組卡左係中間度
凸你老母,E加乜尻deck都落守護者
自閉好癲
六武開始唔夠自閉打
3張熔魔加重型戰士死守迫你出第2怪
再加一大堆後場
而家D人玩自閉鐘意玩先加LA大紫炎
再分斷(分斷又大量出現返係META)
亞馬自閉真係永續不死
六武點打呢副

試過用古巨機打成日俾對面神抽2次陷坑蓋左
對方淨係入2張陷坑
我連砦都開埋唔怕加拿大
就算唔計果次古巨機打都唔見得食硬呢副自閉

其他deck對到呢副又煩又噁心
毒瘤溶岩魔神
好撚快會禁
見到都煩

利申:一張都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞