[討論]超人Ultraman 討論區(1) - 超人歐布-原生之初

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
阿古魯橋手食花生笑到仆街
凱變到咁撚勁揪

根本係天才型戰士

岩岩變嗰陣打一隻都好吃力
今集係地球外同月球嗰戰一打十

我諗高斯可以望到超人level
唔係點會話佢可以獨當一面
又真係事實
個地球唔係我夢嗰地球,好奇想知佢地係用科技定係超人力量穿越
邊度有得睇the origin saga
睇完orb之後冇追
阿古魯橋手食花生笑到仆街
凱變到咁撚勁揪

根本係天才型戰士

岩岩變嗰陣打一隻都好吃力
今集係地球外同月球嗰戰一打十

我諗高斯可以望到超人level
唔係點會話佢可以獨當一面
又真係事實

佢咁勁 戰神就唔洗中毒啦
邊度有得睇the origin saga
睇完orb之後冇追

追post啦。。
武藏同凱做咁多野都溝唔到女王
人地翔平淨係同佢Skype都溝到

唔想知女王同翔平呀
btw今集好正
上半part睇agul
agul個body 個身型配皮套仲好睇過tv
下半part睇才氣同痴漢

係中間愛情劇我真係頂唔順飛住睇

on9
武藏條女正過女王幾皮
綾乃
agul轉身出光劍果下
真係嚇死我
特效竟然咁好
J死
agul轉身出光劍果下
真係嚇死我
特效竟然咁好
J死

唯一可惜唔係夜晚出場
唔係就完美還完係tv agul V2出場果下
做乜鳩野 女王同地球仔……編劇睇得多你的名字?
搞到學生妹好似被人ntr咁
前輩回歸黎講,我夢都算係最無前夢feel果個

好快就會俾大地係Orb劇場版刷新紀錄

預告入面,有一幕係凱同大地背對背,然後凱好似指示大地咁,大地仲要答係

預告入面,有一幕係凱同大地背對背,然後凱好似指示大地咁,大地仲要答係

大地好似唔知邊個訪問講過小光明明細過佢 不過就好前輩款 而凱明明係遲過佢嘅超人 不過又好前輩feel

大地好似唔知邊個訪問講過小光明明細過佢 不過就好前輩款 而凱明明係遲過佢嘅超人 不過又好前輩feel

超人嚟講小光早過佢所以係前輩
凱就超人嚟講係後輩但演員生崖勁過佢多多聲

好撚窮
淨係拉打SHF已經洗好多
又要黎依兩隻,不如一槍打死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞