[討論]超人Ultraman 討論區(1) - 超人歐布-原生之初

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

女主好似唔錯

女主好似唔錯

女主好似係平成世代個太極劍女

女主好似唔錯

係?

女主好似唔錯

係?

紅衫個個

睇左高清圖應該真係佢 叫山本千尋

而且個角色又有武術設定 應該係啦
新主角個角色,係咪同佢係zero故事入面個細路同一個角色黎?
定只係同一個演唱
Geed個故事入面,Zero爛左手鐲,無左好多能力,包括穿越時空,所以被逼留係Geed世界
https://tieba.baidu.com/p/5137330554?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0

10章入面的第2章
以小說形式出?

好似有哂十章?

其實orb千年黎嘅經歷有趣味好多
反正同樣都係用前輩能力做咩硬係要出個geed出黎
想睇orb十章嘅電視/電影版
https://tieba.baidu.com/p/5137330554?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0

10章入面的第2章
以小說形式出?

好似有哂十章?

無辦法,始終啲細路先係主要對象,睇多可能悶。
又或者圓谷唔想一次過食曬老本

10章入面的第2章
以小說形式出?

好似有哂十章?

其實之後個d用埋漫畫,遊戲,
用盡唔同平台出咪仲好
應該都係錢問題,小說最省錢,其次漫畫
發光扭蛋差orb魂限

好似好貴咁

10章入面的第2章
以小說形式出?

好似有哂十章?

其實之後個d用埋漫畫,遊戲,
用盡唔同平台出咪仲好
應該都係錢問題,小說最省錢,其次漫畫

之前orb origin同劇場版話凱已經成為orb千年已經比人釣係哂條癮
上面小說嗰兩篇講凱同伽古拉分道揚鑣更感興趣
唔知到時會唔會有中文版
第五彈

女主好似唔錯

係?

紅衫個個

睇左高清圖應該真係佢 叫山本千尋

而且個角色又有武術設定 應該係啦

咁佢咪制霸哂戰隊拉打超人
睇pacman佢打得又睇得 副偈

炒撚晒圓谷D造型師佢啦

炒撚晒圓谷D造型師佢啦

救命
可唔可以比返pacman個造型我 痴撚線架

係咪畀唔足錢個圓谷造型師呀......

另外個女主好彩冇事...

ZERO新人間體還好啦

個人反而期待佩加薩星人嘅演出

係咪畀唔足錢個圓谷造型師呀......

另外個女主好彩冇事...

ZERO新人間體還好啦

個人反而期待佩加薩星人嘅演出

咁樣睇落兩位聲優仲靚過兩位女主
新主角個角色,係咪同佢係zero故事入面個細路同一個角色黎?
定只係同一個演唱
可以專心睇超人, 唔駛分心睇女了
可以專心睇超人, 唔駛分心睇女了

山本千尋都幾正架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞