[討論]超人Ultraman 討論區(1) - 超人歐布-原生之初

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
出埋精神時間屋 玩曬啦

zero連時間都控制埋。

不嬲都可以 唔係既話之前點復活佢班基友
出埋精神時間屋 玩曬啦

之前無意識點同...
我強烈懷疑列傳個主持空間都係咁黎

無意識係因為佢第一次用未駕馭到姐 唔代表佢無呢個能力同埋之後唔用得嫁嘛
超人x而家播到十幾集,好似無快播了
啲聲正常返,整體愈來愈順耳

係咪比人屌過黎?
出埋精神時間屋 玩曬啦

之前無意識點同...

無意識係因為佢第一次用未駕馭到姐 唔代表佢無呢個能力同埋之後唔用得嫁嘛

而家都咁屈機黎緊個新型態仲得了既

係咪比人屌過黎?

我之前sd過email
但都好似仲未降返key
同埋x本體個配音真心唔掂

係咪比人屌過黎?

我之前sd過email
但都好似仲未降返key

中村把聲咁鬼型唔係個個carry到
如果係TVB配應該係搵蘇強文配

係咪比人屌過黎?

我之前sd過email
但都好似仲未降返key

中村把聲咁鬼型唔係個個carry到
如果係TVB配應該係搵蘇強文配

其實整體配得唔差
大我隼人同阿渡有時會棒讀
出埋精神時間屋 玩曬啦

之前無意識點同...

而家都咁屈機黎緊個新型態仲得了既

因為有設定講過自己都唔記得有變過金身...不過同阪本講設定就真係哂氣

十勇士果陣佢話變金就變到

係咪比人屌過黎?

傻啦,一早錄哂架啦

係咪比人屌過黎?

我之前sd過email
但都好似仲未降返key

你email去投訴?
其實係viu較快左播,自然把聲都高左key
第一二集好嚴重 而家好啲
你指超人x把聲好唔夾?
orb比2父子訓練左10年,而家出到黎應該好好揪

好似係。。

Orb男主角好靚仔
五月天新歌MV用力奧斯做主角
https://www.youtube.com/watch?v=3LmjBbP-e8U&feature=youtu.be&feature=youtu.be

Neos真係好靚

係咪比人屌過黎?

我之前sd過email
但都好似仲未降返key

Egg時!
https://www.youtube.com/watch?v=3LmjBbP-e8U&feature=youtu.be&feature=youtu.be

Neos真係好靚

我覺得五月天應該連呢個超人叫咩名都講唔出

Neos真係好靚

我覺得五月天應該連呢個超人叫咩名都講唔出

首歌同個MV 9唔撚答8
真係講句做咩勁
Geed有情報圖啦
Zero又有新人間體,睇黎都有唔少戲份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞