[討論]超人Ultraman 討論區(1) - 超人歐布-原生之初

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

蓋亞準備出場喇

蓋亞準備出場喇

打錯
係 佳亞 同埋 亞古魯
啲百度圖死圖架
咩劇黎架?
點解有飛鳥既

ULTRAMAN ORB- 原生之初。
啲圖
咩劇黎架?
點解有飛鳥既

何止有飛鳥
有埋武藏,我夢,滕宮
留個名

啲圖點解我睇到。。

btw貼過

啲圖點解我睇到。。

btw貼過

睇唔到嘅。。
今集
賈古拉先係真英雄
其餘三個超人都做唔到野 比自己道德觀限住乜都做唔到 打幾隻嘍囉都打兩三集
尤其係高斯去到後期焗住要打都唔變形態
原生之初好似仲好睇過正傳

外傳好睇好多,正傳主線唔掂,節奏又亂,只係單元做得好d

如果正傳啲風格再黑暗少少,應該仲正。

係外傳。

係外傳。

唯一唔好係一講地球個男仔個D時間就好奇怪又冇作為 係依加先連得返
Orb一頭到尾俾我既都係失望多
Orb一頭到尾俾我既都係失望多

失望還失望,但係都唔算差姐
我覺得田口係特登襯50週年試新野
orb最新宣傳video"Ultraman Orb The origin Saga" PV vol.3 !! -Only on Amazon Prime video-
https://www.youtube.com/watch?v=emOetUtecRQ
今集
賈古拉先係真英雄
其餘三個超人都做唔到野 比自己道德觀限住乜都做唔到 打幾隻嘍囉都打兩三集
尤其係高斯去到後期焗住要打都唔變形態

回歸咗三次 (SAGA 十勇士 Origin Saga)
高斯真係得十勇士先轉過日冕同日蝕 仲要打輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞