[討論]超人Ultraman 討論區(1) - 超人歐布-原生之初

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Zero第一套電影打到成套葉問咁 又詠春又洪拳
都唔知係咪請左葉問個武指去拍

坂本浩一 之後過咗隔離拍拉打
W套劇場版又係打到飛起

但係zero第一套d動作係再靚d smooth d
好似真係睇緊葉問咁

超銀河傳說真係可一不可再
銀河帝國裡面已經有D回復返舊超人動作
之後就算坂本接左十勇士都已經冇咁破格

銀河傳說好似係著住超人皮套嘅香港武打片咁

除咗話型到飛起,真係無其他想法
不過最衰2010年嘅時候係最少關注超人個段時間,如果唔係一定去電影院睇

超銀河有華納出錢

係啦 所以d動作先會差咁遠
銀河帝國想模仿返前作嘅動作但係都係差咁少少
可能真係請左荷里活武指

orb fight

orb fight

如果orb fight既時間線係喺saga之後,TV之前就正la

orb fight

如果orb fight既時間線係喺saga之後,TV之前就正la

不過可能性⋯

orb fight

不過可能性⋯

唔會啦 orb fight係係劇場版之後

orb fight

不過可能性⋯

幾時真係出?
呢個係zero列傳個op啫
但zero列傳未做完

orb fight

不過可能性⋯

幾時真係出?
呢個係zero列傳個op啫
但zero列傳未做完

4月15日
Neos幫東京拍宣傳片
Neos幫東京拍宣傳片

得嗰幾秒。。
訂佐03系列扭蛋 有無人知出貨未

孤注訂咗 未收到電話
訂佐03系列扭蛋 有無人知出貨未

孤注訂咗 未收到電話

Gaia同orb個set
其實唔係03
Zero同jack個set先叫03
輕力一推,個post就沉
其實我想問有冇人會去聽超人迪加啲配樂
個人認為真係超好聽,成日得閒就loop下個幾首。一loop超人迪加嘅其中一幕就出咗嚟
個人認為真係超好聽,成日得閒就loop下個幾首。一loop超人迪加嘅其中一幕就出咗嚟

鍾意佳亞啲配樂多啲

鍾意佳亞啲配樂多啲

鐘意Dyna,尤其係最尾三集d音樂用得好正

鍾意佳亞啲配樂多啲

三子BGM都好正

鍾意佳亞啲配樂多啲

三子BGM都好正

我淨係搵到迪加配樂既無損
其餘搵唔到
有冇巴打有orb saga全集
有冇巴打知邊度有得代訂Amazon Orb Origin the first??
孤仔得origin saga
有冇巴打知邊度有得代訂Amazon Orb Origin the first??
孤仔得orb origin 訂
https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B06XXWYRJQ/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AN1VRQENFRJN5
有冇巴打有orb saga全集

愛奇藝啦。。

orb fight

不過可能性⋯

冇錯
Orb劇場版完roller之後仲好似marvel咁有post-credit scene預告Orb Fight
咦好似兩套嘢嚟?
zero chronicle同ultra fight orb
除咗銀,紅,藍,黑,大家覺得超人仲可以用咩色做主色?
除咗銀,紅,藍,黑,大家覺得超人仲可以用咩色做主色?

可以有啲黃色,金色,好似迪加同帝拿個種,當然唔好太多啦,如果唔係就變超級賽亞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞