FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個個位都最top Up埋兩隻icon做moment toty ddg
我會唔要馬細路,換返隻sandro
pavard轉7chem fs mendy仲好
馬細佬untrade
比我就換右閘或者UP DDG
再唔係就BLANC上MOMENT
都係得呢幾野樣揀啫
佢blanc已經係moment
ddg啦,7chem mendy打左閘
你屁馬翼位又up唔到,得toty揀
除非你94/96 7chem照用

mendy 7chem打右閘先啱
係囉屌

感覺上ea係專登喺呢D位唔整好佢咁
search人嗰d filter又係
玩左咁多年都無得跟rare/唔rare 或者rating去篩人
屌淨係睇個樣以為係PRIME黎
屁馬我覺得黑卡都夠做
最有得UP都係龍同右閘
俾張相昆左
油雞換pele係咪唔好
佢都連唔到
用tie仔搞到屁馬都唔full chem就唔抵
頂到波? 我好怕頭槌
如果有得跟RATING買人
過左WINTER UPGRADE個陣就無咁多水魚
一定頂到啦,條友跌得好高
又快過靈活過pavard
馬細佬untrade
比我就換右閘或者UP DDG
再唔係就BLANC上MOMENT
都係得呢幾野樣揀啫
佢blanc已經係moment
ddg啦,7chem mendy打左閘
你屁馬翼位又up唔到,得toty揀
除非你94/96 7chem照用

mendy 7chem打右閘先啱
頂到波? 我好怕頭槌
一定頂到啦,條友得好高
又快過靈活過pavard
不如幫我諗下點up隊波好過
馬列斯真係時代嘅眼淚
BTW 問下,如果有5* Skill Move,大家會prefer 用牛尾巴定Iniesta Move 過人?

我有整
點知中左toty 馬細佬
2k可以做咩
要UP都係華拉尼上TOTY
普巴上HL掛
邊個順手用邊個
防頭槌幾好,進攻頂角球勁到仆街
好睇情況
不過INIESTA MOVE萬用D 會向前同埋左右過人
牛尾巴用黎轉向多
Moment blanc
錢既野就好易有架姐
我砌blanc都可以唔使錢砌到
HL妹用過 無咩太大分別
巴打 st包上91pele好唔好?
牛尾巴得向左係實用 同埋要較角
pavard平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞