FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
連續十場都係away...
已經唔想再刷
我都係4231
有時左右cam 好似唔上唔落咁
已經唔用reus 嗰類m/m係咪要戰術set下
中間嗰cam 就無乜嘢 weekly 嗰talisxca 打呢個位唔錯
hold波再俾左右/前面包皮鳩爆一段

左右cam我冇set嘢全部default
係得cam先淨係較自由走位
St就stay central同get in behind stay forward
唔影埋自己叫咩名? 又唔係hk/9up/lihkg
自問見到呢3個全部送

狗嚟
最灰唔係連續away
係你難得home時 比d唔關事嘅人你
遇親寫住first goal win 既
我入完一球d 人永遠唔會走
打哂佢

又一件走場9
岩岩想講 我都連續2-3場係咁
有兩位手足頭先幫咗我但pm唔到,唔該曬

啱啱個位刷美職,但套squad有specific架喎,希望你睇到
頭先我都遇到個,pm屌柒佢先肯走
主守先用4231就係因為解決唔到LAM/RAM個企位問題

又要用隻futmas kdb, 話曬都用左500k做, 接受唔到拎黎祭
而家試緊比利時WC個陣lw-cf-rw嘅打法,睇下set唔set到lw rw似隻lf rf
笑鬼死 開角球都有12m
btw 有種感覺係咸錫> vidal
終於贏到蝴蝶巴
雖然最後靠球開角球唔知點樣吹出黎嘅十二碼
好波
為左執陣 相當費神
大家覺得依家即刻整好隻blanc再買哂bday meunier同馬細路 唔洗再煩,定係等到星期4派彩博拎多2,3張高rate紅卡當肥料先砌

cap 走場狗cap 到攰啦。。。
好睇呢幾日出唔出totw/icon sbc
上個wl輸過,第一場仲要先開波5分鐘仲要直紅,嬲到即刻熄機
我諗緊星期4派彩應該會有多d人抽到bday嘅人,正路會跌少少
唔係話remove咗咩
頭先上matsfifa以為有
補咗35萬整blanc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞