FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
所以咪讚你地高手 入人 同比人入都見到慣晒
運動game 期望佢個物理引擎 貼近現實都唔得?
咩背向龍門 射呢d 我覺得 係屈卡 屈到 準到誇張 唔係物理上 完全違反
做佩利石 代fb 伊巴有冇得諗
但37萬又有d 貴
你搵日落街踢下波就知完全背向龍
仲要行番出黎first time撞射係冇可能(射波個刻個龍係係你後面
真心
今年gameplay我自己覺得做得幾好
唔會話屈速玩哂 Skills move成份重左好多

上一集 甚至早幾集Fifa14 15真係溜冰咁
其實而家係講緊遊戲
同你的高個波再反向用第隻腳傳個靚中一樣咁on9
起碼你個人 係正正常常 我最好屌 準得太誇張
呢球 個波穿晒個人 重心腳 同地面水平 咁
遊戲的確唔一定同現實一樣
但起碼你要比大家覺得似現實
的高個波 個動作 無問題 窩利傳中 亦無問題
現實無人會咁做 都得 但起碼 成個動作 係合理
我用左2萬幾
https://youtu.be/rFfomw-Z4uE

Zidane對利華 你覺得現唔現實?

呢球同上面果球都8成似
遊戲超現實少少有咩問題
佢同p rio比 會點?
佢個種易砌有D吸引我砌黎開pack
Why not both
兩隻都有好強既Icon氣場
利申 用緊佢地兩隻
勁過啦prime rio
我兩隻都用過
我啲pack 0walkout
等moment rio出就換走雷斯
拖 定 meunier 如果拍sif pogba?
你岩 真係有8 9成似
如果打中場用佢換sbc hamsik點睇
師兄,差好遠喎,拖舟係正向望到個波嘅來勢,窩利亦完全唔洗後退,兼唔洗轉270。係,game係可以超現實少少嘅,但睇/踢開波嘅冇理由覺得呢球合理啩?就算game入面俾你入到相信你都會覺得係好彩而唔係技術。
呢個八成似 笑到仆街
人地個球係右邊傳然後背龍270度左腳拗腰死角
呢球個波九樓高企定順腳窩利
你明唔明啲手足係屌緊乜 唔係fair唔fair既問題
玩得fifa 足球game都係想要真實感
不過你講既 game黎姐 超現實無問題
係無撚敵
師兄,差好遠喎,拖舟係正向望到個波嘅來勢,窩利亦完全唔洗後退,兼唔洗轉270。係,game係可以超現實少少嘅,但睇/踢開波嘅冇理由覺得呢球合理啩?就算game入面俾你入到相信你都會覺得係好彩而唔係技術。
似係講重心腳

轉身一定唔似

但超現實都係重心腳轉身姐
agger
之前手痕砌左m 迪西里
但玩落有驚喜
唔玩3CB陣所以只能2揀1 或者等m rio
其實綠燈硬ban 你要睇慢鏡
好多球都唔合理

佢今年多左綠燈呢個setting係咪令到個game無真實感?
現實都冇人會出3連牛尾巴入波
之後球球都scoop turn drag back heel to heel
唔好當佢係走真實向既足球驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞