FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
左閘用rttf telles?
做完perisic個sbc送三個包,廣告牌都見唔撚到
普金44 stamina
FB唔會特別加stamina
而且通常stamina唔會加多過10

52差唔多
其實都幾睇你搭咩既
年簡其實有一樣野衰 得佢一個勁你係唔會覺得隊波既防守高級左
但當佢身邊有D差唔多級數既防中佢個種癲狗就會好用
當然都要睇你踢法 如果你慣左stay back 由對方去到禁區既 癲狗防守不嬲唔係你杯茶
有untrade toty 馬些路
人地準備打反擊嘅時間
toty kante會自動衝前搶波 好正
因為入場轉4231 雙防中,
廢分癲好搶得,同埋要連尼馬10chem,所以留住無用kdb
不過右邊都會試下功課陣玩下先,
羊試過麻麻,諗緊用if福
最後vvd就上89 blanc?
咁樣好唔好
好憎kante個模組

已經覺得唔係kante會主動搶到d波
而係EA script到d波會自動飛埋佢度 sad
今集目標係gullit + toty kante
90perisic 食咩chem好
福仔比較鈍 睇你感覺
我用過hl福 用左3場就賣左
如果廢癲搶得既 咁你簡迪妹妹2揀1 3隻都係cdm料
唔玩kdb既 我寧願你擺錢上一隻cam icon 多過vvd上89blanc (如果有錢)
前面攻得順D會好D 試下玩crespo囉 窮撚icon前鋒
傳說中既波追人
但其實M馬圖好玩過佢
好多勁人有吸波能力
睇replay就知 成個波畀佢吸咗埋去
Sor9ry..
請教師兄 普金阿古路好啲定黑卡86福仔?
if
咁如果M馬圖同toty kante比呢?

利申: 2隻都未玩過

隔咗一晚都係打唔到sb dr 線上單人
一打完場波就咁仲當我輸....
唔知點解我覺得英超如打單防中,Fabinho最好用,場場靠佢守左好多球
利申:只有D5
偏防一定簡迪
想b2b 就馬圖斯
但我覺得馬圖斯唔夠簡迪鬥
試下掛下totw 掛到變番正常先
其實有無人試過拎隻拿度落場玩過
但toty kante感覺上都已經好全能?
射波都銀牙銀牙咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞