FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

而家有2m係手,吉左既位用緊普金卡,入場打4231
想一次過打包 st包,okay,bb blanc,但仲差成二十萬,等緊星期四派彩再望下會唔會跌
Toty ddg
咁就要睇你愛小鋼炮定大黑鳩
巴打 尋日朝好似有牙齒印喎
柏華特掂?
我會唔要馬細路,換返隻sandro
pavard轉7chem fs mendy仲好
百五萬上toty ddg 或者尼馬轉囉
唔係話費癲唔好 但我用過黎stay back cdm 都真係唔夠氣打全場
馬細佬untrade
點解EA唔可以係d consumables到加個"quick sell all"嘅掣
前鋒用阿奴啦
又平又好用
咁可唔可以有得揀埋list consumables既number
lala勁定birthday隻pavard勁?
我另一隻諗meunier定普巴 始終覺得韋拉要上到prime先夠勁 但又想一試就試moment
大家男人老狗明啦
用左10場 so far 覺得防守同86 lala 同級
傳波比lala 好啲 同埋而家頂到波
比我就換右閘或者UP DDG
再唔係就BLANC上MOMENT
都係得呢幾野樣揀啫
我用緊普金簡迪 一直都想up 做toty 但咁貴.. .就零願up下其手位先 普金都好幫到手了
同級 但係pavard 頂到波
後防除左pavard全部untrade
佢blanc已經係moment
ddg啦,7chem mendy打左閘
你屁馬翼位又up唔到,得toty揀
除非你94/96 7chem照用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞