FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
雖然ea係垃圾 但我見到呢張gif諗起呢球
https://youtu.be/o2fzLd8kesk
用過兩隻 覺得rio用落靈活d
你地有無用過94 95 96 既c朗
分別大唔大? 定係用最平個隻就夠
我用prime rio最多g1
用prime blanc 上e3
轉左moment blanc e1
我之前等左好耐唔敢買毛盟Blanc就係驚佢呢浸會出SBC
估唔到出SBC仲要咁平 執番身彩

(雖然d pack閪哂...)
想知 +1

問埋99
差好遠喎
otw用過哂 94 95 96
96明顯勁好多
俾L1 三角形佢 可以爆開哂所有人
95同94無咩分別
正喎,佩利錫入場轉左翼
冇換到
你唔講我都唔醒起不過算啦都砌咗
每日累計75場上限
一般完成、對面走場、自己走場“未開波走場,全部都計打咗一場

超過75場後可以繼續玩,個唔會有任何reward,包括coins, SB積分, DR積分, DR技術評分等等

打完會咁
依隻勁過prime rio啦,仲可以慳返咁多錢
諗唔到點解唔砌
當然出moment rio嘅話就一定最勁,但就唔會係依個價
巴打唔講都唔知有d咁嘅setting
89嗰隻blanc已經好靈活啦喎
應該話blanc冇1隻version係唔勁

後備仲有基沙文,值得換拖肥果個定點?
其實blanc都估唔到佢呢個價

當然Rio都唔預佢會平
同埋無咁快有sbc卦 可能都要儲定錢食貴貨
用緊95, 諗緊退94-->買toty kante
定上96 但又驚好快出 97 98, 又蝕死...
咁即係可以買94用住先
儲到多一舊就上otw?
一係直上otw 一係94
c朗傷完之後歐聯肯定大爆發
咁當然買toty kante緊要啲
雙閘,左tie右dum係咪夠用到end game

本身諗緊退馬度迪, downgrade 尼馬同朗換toty kante
又或者ben ye轉尤西
左tie右米
無啦 94舊錢都未夠
直上otw太奢侈
ben yeah轉油雞
點解要用幾隻野黎換1隻年簡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞