FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
認真
由以前first time綠燈健康射
到轉身first time綠燈硬Ban
都唔會係好彩啦 成日見wo
點會唔係技術

超現實係超現實
但我接受到
如果5星SM人,大家prefer 用iniesta move 定牛尾巴過人?
tekkz 6連添
咁個陣又唔會屌?
一球半球呢D 屌完就算啦
又唔係令到你上唔到Elite
有moment rio咩?
等緊出
而家見到m blanc咁平心動想砌抽包包
之前用過87 desailly 覺得好一般
但係全部version嘅blanc都俾到我安全感
點都會有 睇幾時姐
打雙防中
你地會揀生日meunier定係89untrade普巴
拍檔係toty kante
一開始我覺得m迪有D 單薄
但打左2個wl 佢又愈黎愈硬淨同穩
加上本身都無咩點用錢去砌佢 所以照用
反而M馬圖就真係必砌
迪西里唯一可取係比blanc快多5pace
但佢啲dribbling太低 轉身慢
但迪西里得6呎1 blanc就6呎4
當然你可以迪西里加blanc
但我就會等rio
我都15 16緊
不過rio應該2m落樓
咁呢個唔同 牛尾巴係現實係做到 只係唔會成日咁做或者連續做 但我諗巴打屌既係講緊現實唔可能出現 違反物理定律既情況
有冇prime 應該會平啲
但我諗緊用唔用隻trade到既rio換untrade moment
當然要等出之後先算
咭都未出
唔會咁快有SBC吧
Meunier 守強d Toty kante有埋攻
我kante唔郁
係想問下用meu定普巴呀巴打
你揀邊個高佬
我sif pogba 諗緊拍拖仔 定meunier

應該都會試 meunier 拍 pogba
我會用生日Meunier,再賣TOTY Kante換橙普巴,雙高佬好勁,猛虎射球普巴都有
張相一定好型

all in 砌92 blanc好唔好

同埋如果想換走brandt 換咩好 多數打rm/ram位 想attack work rate係high同快

budget睇買完cb定 應該50萬左右

不過大簡成日俾人爆到斷氣
今集gameplay好就唔會成堆dropback撚交哂比ai守啦
auto block又係成日違反物理
就係揀meunier 因為toty kante有埋攻力 咁就唔洗用普巴主攻 我打4231 防中是但一隻會上前少少攻 Meunier同kante兩隻都有能力上到去進攻 全能d 普巴就主攻守差d kante上左前既話普巴無咁好守
竟然係放kante
但係kante真係會搵到替代品?
我其實隻普巴紅卡跟左我600場 想新屎坑試新野
你玩過溜冰未?
今集你用skills move用得好就破到大巴啦

以前係L1 3角無敵
唔洗用skills move 一招fake shot搞掂
果隻Esswein就係L1 + 3角神獸
仲有doumbia可能有FB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞