FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
1. trytry先
2. 最近先知原來L1+X=彈彈波又放膽左用多啲sm, 會試下stay back閘黎打佔中陣
我用4231同4222,打親41212多數中路大塞車,之後就好似睇下邊個好彩撞到個機會咁,好煩,有冇巴打有心得?
4*sm要企定
5*sm就行緊都得
冇翼陣的cam其實都可以拉到好似翼咁,我打4222,果兩個cam同翼冇太大分別
而家真是唔主張用閘攻,隻game既pace同而家太多人用快馬,閘一上,一比人打反擊就好易輸
ea另外有段講fan飛佛 個card type可以係fb fut birthday或者premium sbc

有無人試過點解會咁 連續三場homewin 無計
咁如果打4222就唔洗用閘攻啦 前面都夠曬人
4231都唔洗用閘
gg 巴打
依家張德國佬未比你睇ea冇野做唔出
終於明白點解走場咁嬲
大佬10年先得一場主竟然走場,客時我咩人都幫
今日得helper幫到我,多謝kfc巴打
打緊字都再遇上,thx
gg巴打
真係唔點插針都插唔入 過到一兩個下一秒已經回身回防哂
btw又學到嘢 下次再挑戰你
頭先用hk home win半個鐘多d刷晒naldo

基本上都係ccb同diz走 加少量lihkg 聽晚試下用返lihkg睇下純粹係認牌頭定真係仆街先
其實你啲sm巳經好勁
可能要多啲係禁區入邊做sm
我都成日博一舖試下
識唔識 奶油燴飯 個名黎自佢
any?
尋晚果張真是冇野好講,呢的都fb
想問Foden同生忌Willian應該配咩Chem
4222用唔掂422 424個啲都係,中場唔夠立體

明明上集好似都唔洗特登較閘stay back,成日用隻左翼同撚羊1-2撚羊衝上去幾撚正今集要玩stay back

4231又嫌LM/LAM/RM/RAM企位太低
我都用唔慣4222
可能鐘意打單箭跟住後面啲人做波/佢hold波啲人後上 4231好啱我打法
細個有冇睇過儲金戰士?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞