FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上兩個星期做都無斷貨既情況 係有d卡要買下其他位做replace先會無咁貴
你快手upgrade尼馬啦
一定得啦
你用neymar打cam
佢同包皮打ram lam
可能我無用過petit 純粹用blanc既感覺同佢比較 但meunier真係好守得

前三個位邊隻需要換,想入拖肥既李察臣?
右米係邊隻?
blanc就一定值得做
如果你本身多卡就更加係,好抵做
不過你咗講姐係想祭隻尼維特落去?咁又唔抵喎,買過隻bb icon仲好
或者如果之前有做 中田/李華度 嗰d就祭嗰d
撚左10場94屁馬,好爽好開心終於可以雪左隻bale
我仲瀝瀝在目緊
Scoop turn去右邊
再la croqueta去右邊
遠處low driven
俾隻94尼馬你到時都唔知點算
之前又係免費做左bb icon sbc
所以呢隻blanc真心低
我諗緊買bday包皮先 定係 買94屁馬先
2隻都可以即刻買到事但1隻,而如無意外另1隻都可以下個禮拜買到
我係驚bday包皮下個禮拜out pack先買會貴d
而94屁馬個價就應該唔會點大變

你點睇
波圖CB
反而想討論下點解今集maldini冇人用
比rio取代咗 明明兩隻上集都有
阿奴啦
又大份又扭得射得 間唔時仲可以頂下波
676神最多贏5星腳同快少少

利申阿奴打手 用緊87 hl
90包上91包係upgrade
普金尼馬上94尼馬係大upgrade
同埋10chem埋人都精神啲
你而家個陣係點
7chem都好過86/87lala?
sure 94 neymar
91尼維特一定唔會搞!
sam有你咁講
師父我明白了
謝謝
後悔做左之前隻嘉年華高美斯
其實牙朗食engine 加多10平衡係咪真係無咁硬 見同食hunter比射波都係差少少
冇得10chem住,一定要買齊哂2隻先可以10chem
得1隻嘅話屁馬點都會7chem

下個禮拜應該點都買得齊2隻,咁就2隻都10chem
係驚包皮下個禮拜out pack會貴咗所以諗緊買邊隻先
HUNTER主要係比佢跑速加到盡
牙朗多數打單箭頭跑快D好D
食ENGINE格硬加平衡 都唔見得佢會好扭左
87 sif werner 換92 TOTGS 利雲 算唔算upgrade?
Sam哥隻馬細路好唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞