FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仲有到而家都無得自己set 角球 進攻and防守企位好似FM咁咪好
無角球戰術玩

防便Ea造波
同一樣set法, 唔好用偽9,真心會變左做中場,踢到真人版廢奴咁樣,成日返後做波
musa doumbia Ibarbo
但musa Ibarbo都有聯賽Sbc
Musa Sbc好撚勁 又平
潛入後方 同 潛入後方

我個陣 有普金普巴撚唔掂唔夠聖誕杜靈活 想放換88雲迪克點睇
唔駛食評頭頂腳踢盤扭射放乜都得

朗bale邊個chem好連就邊個

Wf sm你都知
Ok 咁隻cam又係留前+壓前
梗係換走fabinho, 就到4月,佢張金卡真係唔夠做
fifa 15
gervinho doumbia ibarbo
羅馬三前
假9會落到中場線
打cf陣go forward 好過
企穩二百二十萬
屌 有聲
musa supersub
prime blanc食咩chem好
shadow
打FIFA都係只求少少真實感好D
如果下下講求真實
D 小組滲透邊有咁靚 傳波邊有咁準
燒味肯定係主流
上面條片 , 有D人踢法係 粒波彈到入去禁區 佢唔理三七廿一 見到空小小就綠燈ban架啦 就會造成好似上面條片咁
我都試過 落底傳中地波 然後尼馬跑上左小小 佢自動雙腳浮空溜冰咁溜返後射波 一路溜一路射 佢仲仆左係地下
一切都係動畫問題 , 串腳呀 斷腳呀之類
cam我睇人,得7x氣果d我個戰術攻/守都set留前打反擊, eg reus

係你kdb夠氣,我會跟戰術set

攻就留前+壓入禁區, 守就set回防
Ok thx巴打感謝
用簡迪下佢嗰個位我成日輸波 想試費蘭甸奴ig
If
個人認為7x stamina 要搵後備都唔好stay forward同要手拉回防
禁區對出太空俾人彈波即射無得守..
你已經有兩隻癲狗 , 其實應該加個高大衰先岩
費癲未必岩
自推
所以 唔係話咩都屌
呢球真係屌出黎
其實 first time 綠燈 個d 唔係唔想屌
係已經比人入到麻目晒
入到反問自己點解無人禁得咁準
佢412122, 有兩cm加cdm守係夠既

eg. 我對reus有愛,但條氣真係唔掂,只能夠set佢留前,係ok既
舒利亞睇stat好癲 有冇人用過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞