FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
12點幾1點

依球會唔會過份左垃圾EA
旋風掃堂腿
每日都有一球依啲比人入on9
lighk
少林足球
差在未自轉360再一射入網
有咩問題?
對面有㩒制轉身再射wo
幾時痴線到射得靚都屌Ea Scripting

射得靚都scripting 就輸唔起得太過份

你話個Keeper隻腳突然transparent俾人穿過
救完波拍左個波去前面 企番起身唔接 任人射空門
無啦啦衝出黎撞自己後衛俾人空門
90分鐘你較stay back都無啦啦衝哂上去就屌scripting 姐

射得靚都屌?
真係冇咗ICON SBC
Shearer
我意思係 middle icon sbc之前傳話有 之後話EA DEL咗CODE
D肥料會唔會跌

晨早吸下負皮
正喎 仲要trade得
我估巴打係屌太超乎物理吧?一路退,退咁快,仲可以自轉270拗腰抽入,睇kdb接地隻腳就覺得over咗,唔知你同唔同意,至少我係咁睇。
咩制可以咁樣轉身射
On9 現實你搵一球咁射俾我睇
完全違反常理
但張salah跌左好多
睇黎唔好用
個龍二段跳我都試過

呢d如果係toty KDB 我可以理解

如果普金就慘少少
右翼轉打前鋒
黑卡89mbappe 定 88fut birthday孫興文好?
我個陣打雙前鋒,另一隻前鋒partner係普金尼馬
唔關係咪toty事啦
呢d野 你detail 睇實怪

唔好咁認真喇

跌左落地 下一秒即刻跳起頂贏埋都見唔少
漏後個波再綠燈
你睇Tekkz 用Toty Mbappe對grilla(唔記得點串)
第一球都係咁入啦

你最多屌佢屈卡
限rating既upgrade pack 冇記錯係計張卡個base rating 所以高過87既生忌卡都應該有好多張開到 雖然都係睇運
mbappe
尋晚刷伊巴,換左條新cat6線,差唔多場場都主場
所以刷完,就主動讓無走場既away巴打,到竟然有巴打pm我講thank you同good luck,希望今期派彩承你貴言,抽返啲好野

p.s. 咁耐紅卡最好得張華拉提,金卡得張阿古路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞