FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (255) 肥料價錢上呀

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Again?

何必呢又要轉做hk又要走
No la唔算扭到守唔到
好似仲有好多巴打刷緊 等我開反機送多幾場出去 名就唔改 跟規矩就有得執
你有無間唔鐘lag一下?
Thx bro
有啲撚樣已經撞到認得id 而家抽到主場嗰個都主動quit 我主場主動走知佢走場撚 佢主場知我唔會讓返畀佢
撞到大板櫻花章巴打
拯救away
SBCs & Objectives

A total of 21 players will be available through SBCs during FUT Birthday, including 10 Prime ICON Moments, 5 FUT Birthday players and 6 Anniversary players. Themed Objectives will award a further 6 players,including 4 Birthday and 2 Anniversary players. You will also get daily Puzzle SBCs plus a selection of Upgrade SBCs throughout the event.

So far SBC 有3隻Flashback (Anniversary) players, 2隻生忌人
姐係仲有3隻生忌人同3隻Flashback

Objective黎緊星期五姐係1隻生忌+2隻flashbacks
刷左40場
先刷到6場
溫馨提示隊波LTHK FC 用左rare gold會刷唔到

Kluivert,Lampard我嚟喇
如果佢主我客 我會入game跟住真打佢
打到佢唔敢再掛lihkg黎呃人

琴日有個YungBxxxx走場巴打
今日再撞到已經變番跟規矩刷
呢招諗得過
送咗8場我都係away 希望都叫幫到下大家啦
所以要放定2set sub
其中一set勁sub係就算唔計win都要攬抄你
Gg
完全唔知自己踢緊乜
波又傳唔到
Gg你中鉛啦呢場
你啲人仔特別慢
Btw練下綠燈同sm 見你好似都冇乜點用
咩意思?
mosic巴打多謝哂
我away你都照比我就係爭你依1場
綠燈我唔用架
Sm都係得一兩下
成日手殘出唔到
所以d4已經上唔到D3

砌好lu

可以坐等moment rio
點解唔用綠燈
用咗差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞