《長洲天黑黑,孩子請閉眼》

479 回覆
343 Like 2 Dislike
到底係啊奇定啊強啊!!!硬係覺得個晚係啊強特登去搵啊奇出黎令佢失去知覺 再化身狼人

我都覺 邊有咁快捉到狼人
定其實係思思
到底係啊奇定啊強啊!!!硬係覺得個晚係啊強特登去搵啊奇出黎令佢失去知覺 再化身狼人

應該唔會係呀強 個日呀仁有見到呀強 令佢失意識 但係咪真係呀奇呢 定其實呀奇真係咁啱見到其他人 個陣神婆琳係話佢地有失去意識 冇識到係見到邊個而失去意識 會唔會其實狼人根本冇諗住掩飾

應該唔會係呀強 個日呀仁有見到呀強 令佢失意識 但係咪真係呀奇呢 定其實呀奇真係咁啱見到其他人 個陣神婆琳係話佢地有失去意識 冇識到係見到邊個而失去意識 會唔會其實狼人根本冇諗住掩飾

就係因為佢地唔會記得失去意識前見到邊個 啊強就利用呢點將個視線轉左去啊奇身上
佢地好早就發現呢個特性亦體驗過好多次 估計要扮既話都唔難
啊奇可能真係好慘咁做左替死鬼
好似太順利喇喎
神婆琳有古怪
又你又我 睇唔明
係咪我有問題
好緊張呀屌
又你又我 睇唔明
係咪我有問題

無嘢了,睇多次先明
其實狼人唔止一個人,咁快就做嘢搵第一個同佢相依為命嘅狼人,咁之後主角味要日日都避開狼人?
其實狼人唔止一個人,咁快就做嘢搵第一個同佢相依為命嘅狼人,咁之後主角味要日日都避開狼人?

狼人有四隻,其他三隻仍然係未知嘅狀態,如果主角咁快破壞協議,都只係引全世界去追捕佢,咁樣就難玩咗好多

狼人有四隻,其他三隻仍然係未知嘅狀態,如果主角咁快破壞協議,都只係引全世界去追捕佢,咁樣就難玩咗好多

係咪我miss左啲乜野?狼人有四個咩?
天呀!我每隔十分鐘就入黎睇有冇update 到真係睇完又想再睇
天呀!我每隔十分鐘就入黎睇有冇update 到真係睇完又想再睇

Me too

Me too

好緊張
又live
live好辛苦
毒品黎既
留明
一晚追到live
我覺得邱比特係思思
一晚追到live
我覺得邱比特係思思

呢個似大機會喎!
一晚追到live
我覺得邱比特係思思

同感
Push
睇你fb唔係話一早寫完個故咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞