同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
終於見到你個女fd身影喇

玩得開心啲,唔好諗你個ex喇,要買野就買野,影相就影相,中出(佢俾既話)就中出啦

返黎生生性性儲住錢等the one吧
轉開個新post 啦
想睇
其實條女真係好多野講, 差唔多係佢講左8句我先回應倒1,2句 昨晚公司annual dinner飲太多, 而家個人重係暈暈地
聽朝正式出發我就係成人台開新post, 但可能變左旅遊post
都好唔怕悶場
留名條女沉船
樓主會唔會每日寫返報告
仔ok?
樓主係咪好靚仔?條女咁多野講好似好鐘意你咁喎
祝樓主你玩得開心
其實佢講黎講去都係佢d情史 我聽到打晒喊怒
我唔靚仔唯一可取係做樹窿
老江湖
有啲煩
要頂成個trip
搵下有無共同話題啦
巴打可唔可以計下成個旅程連埋個女仔總共用左幾多錢???
推到巴打現身
pish
睇到呢啲唔覆你都唔得。

第1. 的確有女人係因為生計問題而出來做,但你有冇諗過點解?大部分都係因為自己冇其他技能又或者係真係急切性需要金錢先做,我係覺得佢地好犀利既,肯用自己唯一既籌碼出來搵錢,起碼都叫辛苦錢唔係偷呃拐騙呃返來。如果好似你咁講,做av 果啲未仲慘?而家既年代係大部分都唔會好似以前咁有人販子拐小朋友或者女人係做性奴(係講緊大部分自願做)如果係自願,何來你講既不擇手段?
當然第三世界果啲要抵制喇,但問題係樓主而家包果條女係佢自己自願俾人包,你幫咩人爭取平等姐人地嫌你阻佢搵食添啊。仲有啊,就算單身寡佬去叫雞都冇問題,因為性慾都係作為人最基本既生理需求,每個人都有權去選擇點解決,就好似你肚餓要食飯咁。而家好多糧食供應商都壓榨農民喇,咁你又買來食?你買來食都係縱容緊班奸商wor,除非你話你自出娘胎以來就係食公平交易既食品喇,唔係你就收皮喇

第2. 人地用咁既本事去搵錢佢自己覺得可唔可悲我就唔知,但如果佢自己唔係做開又點會俾樓主搵到佢姐?仲有,職業呢就無分貴賤既,我唔覺得自願做雞既人會有幾慘同幾可悲,相反你用咁既眼光去睇佢地先係侮辱緊人,證明妓女呢個職業係你心目中只係下欄嘢來咁你之前所講既乜冇歧視人地啊果啲言論就已經推翻咗了。

第3. 好簡單,你呢個point 完全打橫來講,樓主係被分手,而唔係因為條女唔同佢搞而分手分手之後感到空虛寂寞凍包條女陪自己有咩問題況且有半年都冇解決過自己性慾,包女去旅行係完全合理,唔明你要糾纏到幾時唔同你同ex 分手,有半年佢冇掂過你,你自己唔會卒碟?冇玩喇,連卒碟都冇,你可以去做尼姑喇就算我之前話你俾人呃豬仔係人身攻擊又點姐?起碼我光明正大睇你唔起,你呢個偽道德撚唔至影衰女人,係影衰全地球人

第4,5 我唔明點解分手後叫雞就係冇愛過,仲要講到咁確實,係咪發生過係你身上所以先要咁偏執係呢點上。你又知唔知,大把人分手後搵sp叫雞,其實係因為同前度似或者係當sp/雞係前度咁來同佢搞嘢,咁樣反而係因為放唔低個ex 先會咁做,去發洩性慾之餘亦都係對ex既執著。唔好問點解我會有咁既觀點,我呢度答埋你,就係我自己都經歷過,我身邊亦有朋友係咁,你大可以將呢點來人生攻擊我話我淫蕩不禁寂寞。係啊,我係淫蕩啊,我係不甘寂寞啊,吹咩至少我唔會懶高尚要為個ex守寡乜乜柒柒囉,對於我地呢啲被分手既人,能夠搵到一個sp或者雞將佢當係ex,已經係我對ex既最大尊重

最後,請將你既憐憫心留俾自己,唔好逼我地行你呢一套,人人唔同經歷唔同價值觀。呢個世界,冇任何一個人可以去評論人地價值觀啱唔啱,只會係適合唔適合。就算連造物主自己都亂搞男女關係呢點你就已經冇得博。仲有,唔係個個女人都好似你咁,俾男人當玩物唔好將女人貶到咁低,係你咁蠢先俾你啲ex當玩物咋
條傻婆星期日靜晒, 今日應該又會出千字文辯解架喇

BTW... 樓主快d 成人台開新po 再係度搭條link 啦... 好期待
個Protector好煩
其他地方可能真係有黑幫賣女落火坑
香港就算啦做雞天堂
ig開post不經中介,又可以簡客,
十個做PTGF十個係賺錢買花帶
隔離post先有個準護士做ptgf通左天
點解月入3皮都要做雞呀, 又係生活成本高呀?
因為就算比你時薪200蚊 (老師/護士Level), 同PTGF 1q 2千根本無得比
除左想賺快錢都諗唔到咩理由
係香港你唔想做雞/ptgf一定無人迫到你囉
條女權傻閪做乜靜哂?係咪去左做ptgf含緊撚唔得閒覆
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞