同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
開住av 做其實好無癮, 我試過, 望住個電視都唔係望住前面條女, 會真係學道德撚話齋當左條女係肉便器, 而且望住人地做極掌上壓都唔累會覺得自己好虧, 最緊要係, 人地av 女通常都靚過你而家屌緊果個, 望完人地青靚白淨又識扭腰又識叫, 再望返前面果個, 叫都無黎力氣, 仲要死魚咁訓左係度 (如果有條女俾你屌緊你都可以分心望電視, 條女功夫好極有限), 會即刻無左mood

反而去得日本, 記住叫佢換套浴衣或和服玩, 唔好咁猴琴一野扒光佢, 著住屌感覺更佳
Ig大把啦
留名
我見到但嗰個女仔都唔收錢,仲抵過喱個post嗰個

原來有兩單
有邊2單?
有男朋友又出嚟做ptgf嗰啲
D女權撚會話呢類女仔係為世所逼, 一定係個男人蝦佢虐待佢噤晒佢銀行d 錢, 佢無錢養家所以先要被逼賣身俾d 臭男人, 個女人平時一定係守身如玉, 唔係有d 仆街男人9痕既話一定唔會出黎做, 背後一定有苦衷, 嘩護士黎架喎, 職業幾崇高呀, 一定唔會做出為左貪錢就賣身呢d 勾當既

就算真係為左錢, 都無問題, 個女仔都係明買明賣, 無人逼d 雞蟲要俾錢叫佢, 個女仔無錯, 錯就係用錢利誘呢d 無辜女仔既賤男人

一定係咁
其實就係錢作怪,講完
你係咪on9,不如直接問對像係咪處
非處係雞係公廁
cd rom都睇唔過睇你呢d嚴重精神潔癖
已經到達心理變態個層面
清有食唔食
你走先我幫你頂住
係 性生活真係好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞