同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
人地分左手鍾意點係人地既自由,雙方你情我願,又唔係犯法,關你撚事咩。唔滿意咪上一頁囉,又要睇又要屌。 走啦

Btw 樓主有無多d陪遊正野介紹下
其實大家洗乜理個道德撚呢 見到佢真接block左佢啦

利申樓主之前去台灣 係叫雞
就算認同又如何姐?呢個世界咁大,冇人可以批判邊啲人價值觀唔啱,邊啲人價值觀係啱,除非你係造物主喇造物主自己都亂搞男女關係喇,況且我地只係凡人。你唔係以為自己係聖人啊嘛
成個post俾個道德撚騎劫左 直接skip啦
btw我作為事主連同ex傾要佢還幾多錢都未講到, 就比佢block左, 真心想問下你 我點樣屈佢還全數
屌打錯 係直
我遲下又要去旅行,有無咩途徑可以搵到呢d囡囡
見到真係好火滾,女權主義上身,又攞唔到論點來搏我啲嘢,係咁講個女仔會受傷害乜乜柒柒咁,聖人上身咁既款屌你老味,咁撚勁守生寡喇
好好奇點解你會覺得佢係女人既?
講到尾咪又係貪錢
呢個係作為絲既直覺講得出又愛又責任又交個人出去乜乜柒柒咁,女權主義又女權唔曬,係偽女權主義囉。靜係捉住一個point 怒屌,我作為女性都感到地球有呢啲CLS女人可悲一撚定蠢過隻豬俾仔呃先會咁撚執著
中間嚟M點算
女權主義我唔太熟悉, 只係睇過中大email IG 上面講個d, 佢著重女性身體自主, 要欣賞自己體型不論肥瘦黑白, 但就係斷斷續續唔係好完整.
女權主義有講好多嘢,其中一樣係性自主
等陣先,你話還全數係個女仔自己果份全數?
唔係好正常?點樣轉移視線?
再者,轉移視線既係你,因為個重點係還唔還錢,至於還幾多已經係之後既事。
講返還幾多錢,睇返咩單咩terms? 你話返來aa, 咁你唔去你一係俾返錢,一係你問樓主拎資料去退錢(退到?on99)個deal都做左,你話唔去就唔洗俾錢?你邊度鄉下?

你自己先係on9 成個post 一來不斷假設,二來無理推論。一就假設樓主「擺明」因為no sex而分手,no sex 只係表面現象,背後既野先係重點。二來分手即搵妓女就等於識女朋友只為滿足性慾?你就係教啲中學生咁樣思考?考通識咁樣推論死撚左啦
係咩驅使你可以將「分手即搵雞」同「識女朋友為性慾」劃上等號?

屋企窮而做雞咁都叫俾人逼?我想買iphone xs max 但買唔起而去做雞,咁叫唔叫俾人逼?你話我呢啲唔係生活必需品,咁我同你講,香港窮人大撚把,但去做雞既只係果一部份,如果你既推論成立,你去搵下貧窮線下有幾多人,就大概知有幾多雞。因為窮而「被逼」做雞?諗撚壞個腦

我唔可以因為小部份人貪錢(先唔講係咪真係小部份)而話人貪錢做錢,但反之你都唔可以因為有人販子而話個個都係被人販賣。明?

話收passport 果啲佢真係on9左,我都唔知點解佢要收人passport,駁唔到

不過我想講既係,我駁你咁多唔完全係讚同樓主,我只係反對你反對佢。
另外,我覺得有必要糾正一下你早幾個post 話要教教啲cd rom 中學生,你咁既思考方法,先係教壞人果個,諗野只係照搬書,聖賢話咩就係咩,冇再深入去諗返現實情況同人性自由。呢啲先係真正既思考毒藥,可能呢啲考思方法可以教到啲聽話既人,但絕對只不過係一班人講乜佢講乜既人型豬
幾耐先合理?

強烈建議立例規管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞