同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
你諷刺樓主我都可以諷刺你姐
同你ex 講啲唔講啲,驚佢以為你咩都俾人玩過曬而嫌棄你?想扮怪怪女對性事一無所知?
第一段屌到臭你都冇野好駁

你覺得有雞先定嫖客先?
你假設左有嫖客先有雞,呢個係無理推斷之一
有雞所以有人販,之二

你唔係呢個世界既管理人,而呢個世界係點運作你清楚未?
如果冇嫖客,就唔會有雞
但係如果冇雞,啲嫖客亦都冇野好「買」
呢個係最簡單既買賣
你講到人販,你唔好同我講果啲偷渡既係俾人逼呀
人地係鄉下成年都賺唔到幾多,做雞一次都搞掂
咁人地咪來做囉
係香港打份工10000蚊,如果美國offer 1000000去做雞,都一定有人做,你不如屌資本主義算啦咁

同樣做it9,我startup 俾$30000 請個心才,俾隔離公司offer $60000 請走左。
我去屌邊個?雞同嫖客都係咁,利益係邊就去邊。
係好難聽,因為事實個世界就係咁
講完大道理又話只係話樓主,又縮到話人越扯越遠

去叫雞點解唔係你情我願?
你返工都唔係你情我願架啦,開post 屌你老細,因為佢出錢請人,搞到你要為左錢做啲唔心甘情願既野
成撚日選擇性回覆
駁唔到就扮睇唔到
呢啲女人係現實生活會係咩人
日日講:「我地講道理ok?」
然後就開始唔講道理
求門路🙇🏻‍♂️
樓主到時求live
屌你個po咁多道德撚
洗撚包咩,去到先搵女啦
係?
係清楚既逐個回覆覆返先啦
lihkg 有通知睇返架,唔好返睇唔到

未討論完成就話偷係歪理,而家仲咁小學雞講埋啲言語攻擊諗住就咁完左個討論攞身彩?
分手後去做乜有formula?
頂條友真心定假膠為駁而駁
講到自己真係看透世事咁
你打完篇文唔會睇返?
你成篇都係「好多」「大把」
呢啲咪由自己感覺出發去做證據囉
一個成年人,你中意俾就俾,唔俾都冇人逼你
如果個男人氹到你,咁係咪叫心甘情願?
你根本就係追求形式,個男人氹你上床,ok,然後話性格不合分手ok
但係話性生活不合就變仆街?
大家都係成年人,你俾我氹之前係咪都係諗清楚左先上床?

成篇文都係由自己角度出發,乜野「女人上得床都係因為愛」on99 自己代表曬全世界女人
「同埋好多男人一有性就計劃分手」真係屌你on9都廢事
你睇返自己打既野都唔會笑?第一句就代表全世界女人,之後代表埋全世界男人

拍拖結婚的確有好多環節,但係邊一個環節最重要唔係你決定,麻煩你唔好再一次代表晒全世界嘅人
都係果一個姐
睇佢諗野啲bug多到
有病就去睇醫生啦
你呢d偽道德撚先令人作嘔
哈,認同錯嘅觀點,見人指正佢錯嘅位就鬧人道德撚
唔好誤會
你只係偽道德撚
連基本邏輯都未通
又係度煩撚住哂扮有道理
似足有精神病拎緊白卡個班
你話一個人行事同講嘅嘢,做唔到walk the walk先係虛偽,但我依家係walk the walk,完全唔適用。你話我虛偽,但你地就更加係是非黑白分唔清。你鍾意點諗就點諗,見個個無道德觀仲喺度扭曲是非黑白,駁嘴駁舌我就喺度覆晒你地囉係阿,一個無ethics嘅人只係見到人地講正確嘅嘢點都唔會順眼,仲睇到人地嘅邏輯咩?

又係駁唔到就出大技,港女表現

你係覆曬果啲你駁到既,駁唔到果啲全部睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞