同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
你唔好9up咁多
你搵個女朋友去好過啦,包女去好寂寞
我都好認同既
不過你又慘啲,分咗手
係我都想搵條女發洩吓
笑死人
我同佢地立場一樣我就係雞蟲friend?
做人唔好咁撚守舊啦
覺得自己聚人皆醉我獨醒係米好叻叻?
叫雞就係人格低劣?無偷無搶點解有問題?
大撚把厹中出即飛啦? 你唔去吊鳩果d人?
你會寧願條友日日落老蘭呃蝦條定叫雞?
本質上無分別,樓主起麻有比錢

分手後做咩關你咩事?人有自由既
佢無係同條女一齊果時叫雞就無錯啦
佢識話人地自己咁做又點,so what 關人乜事,但明明好似係佢係度先插其他人唔關佢事既野先,呢啲係咪叫只許周官放火不准百姓點燈?
human trafficking 係講緊係d真係比人捉去既妓女而唔係自願
同埋果d社會問題亦唔係因為樓主而起
你可以話係demand and supply 樓主簡接係支持左human trafficking

我相信好多香港ptgf 同雞都係自願做既
尤其樓主約依個,麻煩你唔好拉埋2件事黎講
我亦唔信一個有腦既人會隨便比個passport比人
你唔係本人你又點知樓主係點諗呢?佢真係有當條女係肉便器?

其實歷史有好多地方都係行母系社會
係香港 港女仲可以係用個閪當八達通du tim,
仲你老母有,我無唔專重過女人,我無老豆既
真既女強人係唔會有要靠男人ge 問題
2.老處女
你女朋友喺咪姓嚴
開住套AV跟住做一次
我唔好用玩具, 不過會考慮cosplay
私人問題唔會答
絲打好波
句句都有POINT
加油啦巴,總會遇到心動嘅人
咁你都係搵女包啦做吓愛發洩吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞