同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
有病就去睇醫生啦
你呢d偽道德撚先令人作嘔
你冇野嘛?你唔去係你選擇唔去,冇人逼你,你憑咩唔俾錢??你係認真講出呢番說話?
你不如直接啲話當初冇講過要aa算啦

你講做雞果段更加係得啖笑,求其搵下咩星期日檔案都知啲女仔為左錢去做雞,事主搵到果個唔通又係俾人賣既?而唔係個女仔貪錢?

我亦都感受唔到樓主會為左果啲錢而計較,或者等呢啲錢開飯,人地咁撚豪爽洗乜計你果幾千?但個問題係條女冇啲責任感直接block9人先係激氣位。
如果等錢洗就係由得啲錢冇左,而唔係失去原本果筆既同時又再用多筆去搵女

最後我亦都冇叫過雞,無腦果句彈返俾你,似係你無邏輯得來仲要閱讀理解0分
你條女問你:你同你ex性生活點?

你係唔係答返:有時玩女上,佢個閪又緊又多水,會啜啜聲,我中意射落佢個口度佢又含返硬我之後玩男上?
大把男人結婚後都冇得屌自己老婆,又唔敢叫雞,到時個男人後悔聚左個唔岩自己既女人
你同正常人對考慮嘅理解係咪有啲唔同?
我去行街同個sales 講考慮下買件貨, 個sales 係咪應該幫我包起佢? 因為我有意圖

然後你吸收常識嘅地方係咪ptgf 嘅自白post?
哥哥請幫忙, 妹妹冇錢交學費被逼出黎做
每個人做野都有自己理由架啦, 使你幫人諗埋?

最後問你係咪返教會, 係因為你企係道德高地諗野呀, 係你角度唔啱聽嘅咪錯囉, 明?
ptgf 未屌就係正常
一屌就收雞
你講到咁大條道理咁你係咪處啊又你最好confirm 你未來老公同你一樣係處你先好結婚啊頂唔係要物化女性囉,你知唔知以前個年代要做紅牌啊姑係幾艱難既一件事啊又?你講到做雞好似好撚低賤咁先係唔話女性啊仲有啊,你有冇睇過佢成套作品講緊咩啊?你自己都話諷刺緊當時性文化保守喇,你唔覺妳自己前言不對後語咩?sorry我唔覺得你有好認真咁去了解佢套作品講乜囉,求其掉個大綱出來就當自己啱曬咁,你先係照字面解啊?唔該你代入翻如花個角色去理解呢句說話喇唔該,唔係代入你自己去了解呢句說話
仲有啊,乜叫侮辱真正既愛情同婚姻姐,而家男未婚女未嫁,大家都有選擇,如果樓主係結咗婚之後先去召妓先叫侮辱愛情同婚姻囉你講嘢都幾唔合邏輯。仲有啊,樓主前度根本就係做錯咗,搞清楚咩事先好係度大肆宣揚你個女權意識喇你呢個偽女權主義知唔知女權意識入邊都有宣揚女性性自主啊?唔係識少少就可以大肆宣揚自己所謂既女權主義架仲有啊,想搏人果時唔該卒個卒個點搏喇,我講果個作為人既基本生理需求你就啞咗啊?
就算真係冇愛過又有幾閒姐,你口口聲聲講愛講負責任,知唔知愛呢個字有幾大份量啊?一日未去到結婚果一刻都唔可以講個愛字囉我真係好想問,你同男朋友第一日一齊係咪就已經要講愛講責任要結婚,如果係咁既話,我相信係男人係段關係未成熟既時候就已經走佬你應該就嚇走唔少男人喇已經
睇你講野真係好辛苦
99%梗係唔係百份百啦,都知有果0.幾%係好撚危險架啦,未結婚前真係唔好害個女仔

屌,大佬。又冇指住個女仔扑野,你情我願關你撚事咩,理埋人地扑野?
咩個女人幾大信任 你會唔會矯情左啲,男女都有性需要,大把女人都會擒男人,你未見過就唔好係度拎住本書講經啦。性既世界你探索左幾多呀?幾多人妻偷食呀?偷食原因唔通又係俾人逼、有人拎錢引誘佢?而家咩年代?仲講到男人係好dominate女人咁

同埋呢 你中意將性愛責任感癡埋係你既事,但人地都有自由分開來睇,未必要有愛先扑到野。大家圈子唔同,ok,我都理解唔到唔中意個女仔點扑到,但係,人地都有自由,我尊重 as long as 佢地搵到同路人,同時我都搵到一啲一定要性愛結合既人。
唔通人地又走來屌我地「你地做乜性同愛要溝埋講?」
你咪自以為清高
你未講得清楚就話人係歪理,都唔見得你係咩好人
你咁樣先係一面倒去物化男性囉,靜係係咁講女人點樣受到傷害。做咩姐,而家樓主又唔係同分手仲有啊,有好多仆街臭港都當個男人提款機果啲你又唔講?
又係度將自己果套夾硬套落人地度,點解愛既分手後就要朋友都唔想搵?
ig條女咩樣先
屌你講到呢度就同你講埋
人人都係愛自己咋,咪講到咁清高
人愛你男/女朋友既動力係咩?係無條件既愛?定係因為佢帶到某啲野俾你?例如你冇咁悶,第時可以有後代、帶俾父母睇、平時出街有人陪⋯⋯大把理由,但絕對唔係random 一個人然後話我要愛佢。

講到尾你所謂既愛人,去到最尾都係愛自己咋
仲話要教中學生?你學下點樣諗野諗得深入啲先啦

延伸思考:父母既愛係咪無條件既愛
大把人扮左十幾年添
大陸啲真人show 仲去到臨死先講出自己真正感受添
生性
係男人都係雞蟲嫁啦,只不過男人之間扮傻扮唔知,話唔定uncle都係雞蟲啦
我唔明,點解佢要講到樓主個ex 一定係好純品咁,唔會有反面個性出來呃翻樓主轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞