同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
我復得你一次,洗唔洗打畢業論文黎同你prove我個論點?
男比女姦一樣有問題,亦好多新聞報

佢有無怨條ex我唔知,但傾唔掂仲要被分手點睇都唔係樓豬問題
你如果唔係條ex本人我唔明點解你會覺得自己講野係代表到條ex諗法
亦唔明你點解會覺得你有point

大佬米改個名做protector 啦,無人要你protect 啊
死左膠港女影撚衰我地正常女人
玩得開心d啦,記得上成人台開post
記得睇實自己d野

不過樓主出咁多點解唔包條10分ge女
要屈就個6分?
幾錢先 想知
你平時約開?
我見過啲一萬最多包三日旅行
都係朋友介紹比我, 可能我覺得麻麻, 其他人覺得好正呢
所以樓主嗰個算抵,不過好似條女級數麻麻
咁我見樓主話10分俾6分呀嘛條女
難得你講倒d point我會想覆你
第4,5點, 係之前日子我愛我ex, 所以想同佢發生性關係, 我諗正常男人都會係咁, 但ex佢覺得自己未ready拒絕左, 我亦都無再要求過, 所以拍左半年都無發生到.

重有, 遲到個到我承認我係有更好既處理方法, 不過發生左就係發生左, 而家只可以講, ex想要既唔係準時咁簡單, 係佢心目中重視唔單止準時, 重要係早到, 先至係行動表現出黎
總之我已經做晒可行既期望管理, 真心只係普通MK妹, 唔好ff太多
你都包返個囉屌
lm
我冇6分咁低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞