同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
去旅行其實要揾條女去做咩
你拍拖同女朋友去 大家一齊享受下參觀下見識下
留個美好回億
揾個三唔識七既女人去做咩
同老母去仲好啦
我係藍絲因為我有慘痛經歷所以特別注重呢樣嘢,我就係因為性生活唔協調所以同之前果個分手
BTW,你講果個我想睇下,有冇link
其實好想講....呢個年代唔係仲咁封建啊嘛?掂一掂手仔你就係我既人?男歡女愛好正常姐況且我想講,唔好將婚姻同性生活連埋企起一個道德高台度喇屌有冇睇過李碧華既書啊?李碧華係《胭脂扣》有句說話講得好撚啱架,就係「婚姻只不過是合法賣淫罷了。同埋,性慾同我地平時食飯痾屎一樣,都只係作為一個人最基本既生理需求來咋,況且樓主冇女朋友就算包女去旅行開心下發洩半年性慾都唔撚過份囉就算男人叫雞都係冇問題㗎,只要佢係單身既情況下,大佬,我地唔係聖人,係平凡人,有生理需要就係要解決㗎喇
如果真係要講 都會坦白講請左一個女仔fd去旅行, 去完無再連絡就算
公事都唔體諒真係無理取鬧
點解要咁墜落,自己去都得架
我都係個個重要係我一生最愛, 當佢話我同佢係sex上面唔夾要分手, 真係喊左出黎
1個人去又太孤獨了
係呀,同埋我feel到佢性格已經定左型改唔到,唔係個大阪旅行,應該散左,不過我都好理智,反正月尾都出發,所以呢2個星期點樣衰都好,我都死忍
唔好天真喇屌你,無下世,無神架。
彈條女鐘改去泰國好過啦,仲咩佢咁著數,包飲包食仲要袋1皮,講緊日本包飲包食真係貴到PK, 你都預唔會同你食平野
唔講以為樓主強姦良家婦女
解決性慾比你講到圍恐天下不亂
咁你要好好珍惜依段時光
多謝你意見 我會考慮下, 不過都約左個女仔, 無謂玩人啦, 除非係佢唔去既者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞