同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
其實無依位白卡絲打係咁推post, 應該一早就沉左啦
圖都冇張
我話我包埋你老母去都得啦
on9
成段最好笑係最尾果句: "我無謂晒晒時間"

又搵典故又大條道理, 又話笑死你, 又話激死你, 又話無咁好氣, 又話同人講都晒氣....但係人地每句comment 都要打篇水蛇春去回覆, 上面有人話你稍為覆短左d, 你就即刻話你好多正經野做... 不過依你可以日而繼夜夜以繼日地追擊呢個po 既所有你口中既"雞蟲" 同"雞蟲支持者", 真心唔覺得你每日有咩正經野需要做....

如果你係打工仔就慘喇, 老細出糧俾你係公司做鍵盤道德撚日日撚化人, 慘過倒錢落海

你既廢話無建樹歪理連篇不特止, 簡直係浪費網上頻譜資源, 浪費你部電話/電腦既電力, 仲有浪費埋眾多師兄巴打為左碌過你堆垃圾論文去睇樓主comment 所需要既珍貴工作時間 (真心要不斷地狂碌mouse 先睇到下一句comment)

唯一建樹就係幫樓主呢個post 長期置頂可以鑊得更多人關注樓主既感情問題
其實係開始無心機復
係只係睇對你自己有利既野
跟本勁單向思考

我都有野做架 無可能陪你芒post打essay
絲打你係米好得閒?
洗唔洗幫你拉反個炮灰滋潤下
點撚會女人正當工作越黎越難?
你係咩世界生活緊?
越黎越多公司揀女人 因為佢地心私細密啲
跟本女人平起平坐
你唔好拉美國男女人工唔平等黎講
Prove左係差唔多
個社會同10年前唔同架啦
依家individual power同公司有得比
你睇幾多KOL Internet personalities
好多個體戶

再加
女人搵工先易
同我從來都未聽過話身邊女性朋友失業,
反而成日講跳槽
反而男既舊同學成日都會空窗期
日本做鴨市場絕對唔會細
點會唔同市場?
你係答就打多2篇文
等你live呀
其真都幾撚痴線,做d咩條友都要計住計住咁
好似d 變態 serial killer

好想知我依家係諗緊咩
講緊我麻..
明明就係懶得復佢
對牛彈琴咁
唔知點解佢咁多時間打咁大篇野
樓主就飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞