同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
就由你第一段又見識到你啲推論幾巴閉
我深入剖析「愛」既背後係利益,你就推斷到我感愛唔到愛?
咩叫無條件既愛?
你逐啲拆落去諗,如果唔係伴侶子女,你擋唔擋子彈?
如果你幫陌生人擋,你果下諗住咩?可能因為你受過既教育同你講捨己為人,咁你係為你自己既信念而擋。
咩係無條件既愛?無條件???

若果一個原始人,冇思想乜都冇,佢做出呢樣野,係出於inborn 既反應,咁可能係無條件既愛既

呢個世界本來就係充滿利益,你之所以咁清高,係因為你唔知,或者係視而不見。將所有野用愛去包裝。
得喇,大家都錯,你最啱,滿意未?
E度係討論區,大家有唔同立場有咩咁出奇?
唔該唔好將你果套價值觀套落大家度
唔好誤會
你只係偽道德撚
連基本邏輯都未通
又係度煩撚住哂扮有道理
似足有精神病拎緊白卡個班
機票可以改名?定再買過?再買過係淨係買條女個張 然後你係大阪等佢?定2張都再買過?
唔撚洗理佢啦,總之佢覺得男人叫雞就係錯,樓主只係想合理化件事嘛?
一買一賣明買明賣,條女(雞)又有得去旅行po IG自我滿足,大家都開心,洗撚理個唔關事既人點睇?
你咪就搬龍門果個
剩係為搞野洗乜拍拖結婚
個個男人都走去揾SP叫雞唔好
咁你有冇膽形容返你同ex既性生活先

「你係唔係答返:有時玩女上,佢個閪又緊又多水,會啜啜聲,我中意射落佢個口度佢又含返硬我之後玩男上?」

仲有其他reply呢? 好想睇下你點駁呀呀呀呀呀呀呀呀
好撚on9, 同人分左手點解要交代自己將會做咩?同佢有親呀,你同EX分左手,會唔會食飯前同佢講,我將會食飯?唔講唔代表自己做錯wo, 只係每個人都有自己既私隱
自我感覺良好
不能同意更多

邊啲唔合理
好似有啲你未駁喎
你呢啲咪封建囉
真正物化女性既人係你
如果男女平等既話,你點會覺得女性會有「折舊」呢個觀念?咩男人隨便屌,女仔俾人屌完就一世?
知唔知有幾多人因為性生活唔協調而影響婚姻?得手後繼續錫佢?你似係得手後「要」繼續錫佢/得手後唔可以唔錫佢喎

定係你覺得得手後一星期分手就係仆街,一年後先分手就ok?

點解因為性生活唔協調就仆街,因為性格不合/越行越遠/價值觀唔同分手就係為未來打算/識諗?
Block左佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞