同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
佢一開頭講就似係因為尊重女性而屌
但覆多左見到佢成套理論,係典型港女式女權,我可以物化女性但你唔得,男女要平等但係係性上面因為女仔蝕底左所以要多啲保障

娘子,出來睇港女啦

呢個post 由討論變左而家睇笑話,睇緊一個港女係度上網
道德撚
樓豬條ex出現了
咁正...包埋我好唔好
唔太認同樓主拍拖冇得扑就計較咁多,同埋分左手要追番機票錢,條女真係咁賤都上機咪當豪俾佢算,做男人大量少少易食女好多,冇女鐘意條仔計較咁多
但係分左手包條女去玩又點,冇拍拖結婚既單身寡佬包條女玩好正常,大家各取所需我要人陪你想有人俾錢去玩,有拍拖結婚仲包條女就話仆街姐,呢點支持樓主
無錯 ex打手出現了
如果半個鐘都要好似屌足成日真係飛左佢算啦 千字文係條女無聊姐
上上面條友唔好少少野好似開心大發現咁講起千字文就話係頂唔順先打
攞明條女就打慣左copy and paste 姐
重點係遟到好平常姐 咁都要屌
要等下洗死咩
未試過約女條女係準時 次次都要等
1. 樓豬明買明賣 叫雞有咩問題?
2. 隻雞自願同人去日本,應該都老江湖知會發生咩事,樓豬都係take notes 又無話真係會拎passport
3. 樓豬比哂錢訂哂野 點解唔去得旅行
4. 同人半年卜唔卜係個ex自己揀,傾唔掂分米分手囉? 有咩問題,道德觀唔一樣。佢同係一齊無叫雞就無做錯啦?

5. 唔好將你自己一個代表所有女人

我同我老公第二次見就做左 , 依家佢連做都懶,但佢係好愛我,當我公主咁,咁我係唔係雞?
利申人工高過佢

係咁講女權野 ,明明自己睇唔起隻雞,但依個年代仲有幾多雞係比人逼出黎做? 大把自願啦,人地可以用身體搵食 點解唔比人咁做?
放心, 我ex好憎連登, 覺得成日窮酸毒男圍爐亂up 24, 佢唔會睇倒
上面有巴打去關東, 你可以問下佢
睇文字描述都唔係好頂得順條女

同朋友出街都有時等成個鐘啦
半個鐘好短姐,仲要係遲收工正經野

千字文真係港女至愛
見到都唔開胃
難講啵
佢芒得咁貼又知哂內情咁
如果係護主狗都幾無聊
咁我覺得應該追既就試下追, 起碼拍拖洗費禮物錢我無問過 (出街拍拖食飯生日紀念 9成我出錢)
我亦都只會對我愛既女性大方同願意花錢係佢身上, 對住好似我ex咁既人我已經還清晒佢比我既禮物, 唔想有欠佢任何野
anyway, 我ex強調過佢好重視守時依樣野, 不過係要人地守時, 佢自己遲到就永遠都係人地問題不過我性格唔介意等下
上上面條友真係好保守無得比較
完全另一個世界 識好多朋友都係搞完先熟結埋婚 只係話對於性點睇 半年時間話長唔長 話短唔短 我就覺得 晒晒d時間。。。
真係想知港女時間觀念係點

約我老豆1點飲茶 1:30 佢都可以仲係屋企化緊妝
睇佢對話就知佢完全唔知內情, 以我所知ex有班8婆fd 重癲, 幾廿歲嫁唔出又有, 三十歲唔想拍拖結婚既又有
結撚完婚先發現 條鳩完全唔掂 真係喊三聲
女人都有性慾架 點可以結婚先知對方咩人
失望都太遲
咁先無保障囉
啲八婆害死佢
三十幾唔想拍拖結婚實係假既
係嫁唔出姐
有頭髮邊個想辣哩
好多野 其實做過一次 去一個旅行就乜都清楚晒 仲話同你半年乜乜乜 心諗。。。。大佬一定同你過世咩
應該會沉船
真 去旅行真係可以知道夾唔夾
好多frd平時好frd 去到旅行都會嘈
反而去旅行夾就真係真心frd

本身想同佢過世都無用啦 未去就分手

不過樓豬搵條唔識既女去
都好大機會會失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞